Saint-Gobain bestaat 350 jaar!

Gyproc is onderdeel van de Saint-Gobain Groep, met vestigingen in 64 landen de grootste producent van bouwmaterialen ter wereld en één van de oudste industriële bedrijven ter wereld.

Dit jaar viert Saint-Gobain haar 350-jarig jubileum. Dit bijzondere jubileum zien wij als buitenkans om de bedrijfsgeschiedenis en waarden van de Groep te delen met onze relaties en klanten. 350 jaar vooruitgang en innovaties staan voor u klaar om herontdekt te worden. De wereld verandert voortdurend, en dat heeft Saint-Gobain ook gedaan. Saint-Gobain's geschiedenis vormt het bewijs dat het bedrijf altijd grenzen heeft verlegd en technologische uitdagingen heeft aangepakt.

Chief Executive Officer Pierre-André de Chalendar

"Als we terugkijken op ons verleden, op de wereld van vandaag en wat we doen, dan zijn we ervan overtuigd dat er veel redenen zijn om in de toekomst te geloven. Dus vieren we dit jubileum met onze blik op de toekomst en innovatie. We willen graag ons optimisme met u delen in 2015."

Activiteiten jubileumjaar

Gericht zijn op de toekomst betekent niet dat we het verleden moeten vergeten. De bedrijfsgeschiedenis van de Saint-Gobain Groep is nauw met de wereldgeschiedenis is verweven. Omdat ons erfgoed ook uw erfgoed is, zullen wij u dit jaar meenemen door het verleden van de Saint-Gobain Groep. We beginnen hiermee in februari, met een virtueel museum waar u een rondleiding krijgt door onze geschiedenis.

Naast de verkenning van ons verleden biedt Saint-Gobain een blik op de toekomst en innovatie middels vier futuristische paviljoens die de wereld rondreizen in 2015. De reis begon in Shanghai (januari), werd vervolgt in São Paulo (maart-april). Op dit moment zijn de paviljoens in Philadelphia (juni), en eindigt in Parijs (oktober). De paviljoens zijn in elke stad enkele dagen geopend. De toegang is geheel gratis. Een vijfde paviljoen zal informatie geven over de Groep en haar vele facetten.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder