Saint Gobain Gyproc introduceert Rigitone Fix

Saint-Gobain Gyproc, marktleider in lichte systemen voor de droge binnenafbouw, introduceert Rigitone Fix. Dit is een voegenvulset speciaal voor Rigitone-plafondplaten. Rigitone Fix biedt alles voor het naadloos en glad laten doorlopen van het perforatiepatroon van een Rigitone-plafondplaat. 

De voegenvulling is bovendien eenvoudig te verwerken en ijzersterk dankzij de vezelgewapende Gyproc JointFiller Vario. Met Rigitone Fix is de afwerkingstijd met dertig procent terug te dringen.

Om de Rigitone-plafondplaten optimaal tot hun recht te laten komen, is een nauwkeurige montage op ongeveer 3,6 mm van elkaar noodzakelijk en moet het patroon doorlopen. Een nauwkeurige voegafwerking is essentieel voor een naadloze overgang tussen het perforatiepatroon van de plafondplaten. Hiervoor heeft Saint-Gobain Gyproc de Rigitone Fix-voegenvulset ontwikkeld. De set bestaat uit een spuitpistool, spuitkoker, spuitmond, kokerdeksel, plunjerschijf, spachtelmes en schroefkopsjabloon. Met de innovatieve Rigitone Fix-spuitmond zijn voegen snel en makkelijk in de juiste dosering te vullen. Samen met het speciale Rigitone Fix-spachtelmes om overtollig materiaal weg te steken, is de voeg in minder arbeidsgangen af te werken. 

“Bij een plafond stoort het als de overgangen tussen de verschillende plafondplaten niet strak en naadloos zijn afgewerkt”, zegt Ad Verkerk, commercieel directeur van Saint-Gobain Gyproc Nederland. “Saint-Gobain Gyproc lanceert de Rigitone Fix-voegenvulset voor een eenvoudige en snelle afwerking. Dit product is in samenwerking met professionele vaklieden tot stand gekomen. Rigitone Fix zorgt ervoor dat iedereen snel en eenvoudig een gladde, naadloze overgang kan creëren tussen de verschillende plafondplaten. Montagebedrijven realiseren met deze oplossing een aanzienlijke tijdsbesparing.”

De Rigitone Fix-voegenvulset van Gyproc biedt de volgende voordelen: 

  • tot dertig procent tijdsbesparing bij het afvoegen van de Rigitone-plafonds;
  • eenvoudige en snelle verwerking dankzij het innovatieve ontwerp van de voegenvulset;
  • optimale dosering dankzij de bijzondere Rigitone Fix-spuitmond;
  • maximale voegsterkte door toepassing van vezelgewapende Gyproc JointFiller Vario.
Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder