Saint-Gobain Gyproc introduceert SpuitKontakt: eenvoudig voorbehandelen van gladde, niet-zuigende ondergronden

Saint-Gobain Gyproc, introduceert SpuitKontakt, een innovatief voorstrijkmiddel voor gladde, niet-zuigende ondergronden.

Stukadoors brengen SpuitKontakt razendsnel aan met een (airless) spuit. Dit zorgt voor een snelle verwerking, een korte droogtijd en een optimale hechting. Dankzij dit nieuwe voorstrijkmiddel verhogen stukadoors hun rendement bij het voorstrijken van gladde, niet-zuigende ondergronden. Gyproc SpuitKontakt is de nieuwste toevoeging aan het brede assortiment stukadoorsmaterialen.

Gyproc SpuitKontakt heeft een opbrengst van circa 110 vierkante meter per emmer, waarmee het zich onderscheidt van concurrerende producten. Het onafhankelijke onderzoeksbureau Centrum voor Oppervlakte Techniek (COT) bevestigt in onafhankelijke testen de optimale hechting van de Gyproc-gipspleister op SpuitKontakt. Het voorstrijkmiddel heeft een houdbaarheid van twaalf maanden en is verkrijgbaar in een emmer van vijftien kilogram. 

“Gyproc SpuitKontakt is een innovatief product binnen ons voorstrijkassortiment dat al bestond uit Gyproc Kontakt, Grondeer en Diepgrond. Met Gyproc SpuitKontakt besparen stukadoors niet alleen tijd dankzij de snelle en efficiënte manier van aanbrengen, maar ook de opbrengst per emmer is bijzonder hoog”, zegt Tom van Engelen, verkoopleider Pleistersystemen bij Saint-Gobain Gyproc Nederland.

Stukadoors die gebruik maken van Gyproc SpuitKontakt in combinatie met Gyproc-stukadoorsgips, maken aanspraak op Gyproc StucGarant®. Dit betekent tien jaar garantie op hechting van het gips.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder