Saint-Gobain Gyproc introduceert vochtbestendig pleistergips Unique WR

Saint-Gobain Gyproc, marktleider in gipspleisters in Europa, introduceert professioneel vochtbestendig pleistergips: Unique WR. 

Dit pleistergips heeft Gyproc speciaal ontwikkeld voor natte ruimten, zoals badkamers, toiletten en keukens. Het pleistergips is perfect geschikt als drager voor tegelwerk en aan te brengen op onder andere kalkzandsteen, gipsblokken, cellenbeton, beton, gipsplaten en metselwerk.

Unique WR is verkrijgbaar in zakken à 25 kg en biedt verhoogde vochtbestendigheid. Daarnaast is dit product licht en soepel te verwerken, zowel handmatig als machinaal, biedt het een glad eindresultaat en is het op de bouwplaats door de unieke groene kleur eenvoudig te herkennen. 

“Unique WR biedt met zijn opvallende eigenschappen dè oplossing voor natte ruimten. Professioneel pleistergips voor deze specifieke toepassing is nog niet op de markt”, zegt Ad Verkerk, commercieel directeur van Saint-Gobain Gyproc Nederland. “Saint-Gobain Gyproc maakt het stukadoors met dit product nog eenvoudiger om badkamers strak af te werken met een vochtbestendige stuclaag die is berekend op de toekomst.”

Gyproc biedt tien jaar gratis garantie op de hechting van het gips op de ondergrond in combinatie met Gyproc-voorstrijken. De voorwaarden van deze actie zijn te vinden op www.gyproc.nl/stucgarant

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder