Saint-Gobain Gyproc lanceert geheel vernieuwde website

Saint-Gobain Gyproc, marktleider in lichte binnenafbouwsystemen, lanceert zijn geheel vernieuwde website. De website biedt iedereen in de bouwkolom sneller relevante informatie en is interactiever en gebruiksvriendelijker geworden. Gyproc ontwikkelde zijn nieuwe website op basis van onderzoek naar de wensen en behoeften van bezoekers. 

De grootste innovatie op de site is de systeemselector: een adviestool waarmee iedere gebruiker direct het meest geschikte wandsysteem vindt op basis van de gewenste prestaties, zoals brandwerendheid, geluidsisolatie, maximale hoogte en vochtbelasting.

Gyproc introduceert met de nieuwe website ook een unieke garantie: GyprocGarant®. Dit is een levenslange garantie op de prestaties van Gyproc-systemen. GyprocGarant onderstreept het volledige vertrouwen dat Gyproc heeft in de prestaties en duurzaamheid van zijn systemen.

“We zijn enorm trots op de nieuwe Gyproc-website”, zegt Mark van Houten, Marketing Manager bij Saint-Gobain Gyproc Nederland. “We hebben goed geluisterd naar onze bezoekers en deze lancering is voor ons het begin van een verdere ontwikkeling van de site. Wij zien het als een continu proces. In deze eerste fase hebben we gekozen voor informatie op maat. In een volgende fase zetten we in op een nog intensievere samenwerking met onze bezoekers. Zo ontwikkelen we de website tot een compleet platform voor kennisuitwisseling in de branche. Een platform waar iedereen snelle oplossingen kan vinden voor de steeds complexere vraagstukken in het bouwproces. Om dit te ondersteunen, investeren wij ook extra in onze telefonische helpdesk, waar mensen terechtkunnen voor een vrijblijvend projectadvies.”

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder