Saint-Gobain ontvangt ‘Top Employer-certificaat’ voor vijfde keer

Saint-Gobain ontvangt ‘Top Employer-certificaat’ voor vijfde keer

Op donderdag 6 februari jl. is Saint-Gobain voor de vijfde keer op rij bekroond met het certificaat ‘Top Employer Nederland & Top Employer Europe’. Reina Hengeveld, HR director Benelux bij Saint-Gobain ontving de bijbehorende bokaal van de 2020-editie uit handen van de Director Benelux van het Top Employers Institute, Rutger Steyerberg, tijdens het feestelijke ‘Top Employers’ evenement.

Ook werken voor Gyproc? Bekijk onze vacatures

Wat betekent ‘Top Employer’ zijn?

Medewerkers van de Saint-Gobain bedrijven kunnen rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving. Saint-Gobain geeft alle ondersteuning om talent te ontwikkelen en streeft ernaar om de arbeidsomstandigheden van haar medewerkers constant te verbeteren.

Top Employers Institute

Het Top Employers Institute certificeert jaarlijks wereldwijd werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden creëren voor hun medewerkers. Hiervoor doorlopen de bedrijven het internationale ‘HR Best Practices Onderzoek’ van het Top Employers Institute. De uitslag heeft ons een plaats binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers opgeleverd.

Kom werken bij Saint-Gobain Gyproc Nederland

Wij hebben momenteel meerdere interessante vacatures op verschillende vakgebieden

Bekijk alle vacatures op Saint-Gobain.com >

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder