Saint-Gobain ontvangt certificaat 'Top Employer 2017'

Donderdag 9 februari jl. is Saint-Gobain voor de tweede keer op rij bekroond met het certificaat ‘Top Employer Nederland & Top Employer Europe 2017’. 

Dit betekent dat de medewerkers van Saint-Gobain kunnen rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving. Saint-Gobain geeft alle ondersteuning om talent te ontwikkelen en streeft ernaar om de arbeidsomstandigheden van haar medewerkers constant te verbeteren.

Top Employers Institute
Het Top Employers Institute certificeert jaarlijks wereldwijd werkgevers die uitstekende arbeidsvoorwaarden creëren voor hun medewerkers. Hiervoor doorlopen de bedrijven het internationale ‘HR Best Practices Onderzoek’ van het Top Employers Institute. De uitslag heeft ons een plaats binnen de selecte club van gecertificeerde Top Employers opgeleverd.

Werken bij Saint-Gobain Gyproc Nederland
Werken bij een Saint-Gobain bedrijf? Bekijk de vacaturepagina voor het actuele overzicht. Ook bij Saint-Gobain Gyproc Nederland zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Kijk hiervoor op gyproc.nl/vacatures.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder