Skimblade

Begin dit jaar hebben we de Gyproc SkimBlade geïntroduceerd. De Gyproc SkimBlade is zeer geschikt om alle gipsen, na het nareien, dicht te messen en extra te controleren op vlakheid zowel op wanden als op plafonds.

Deze aluminium dunbladrei van 1 en 1,5 meter heeft al heel wat stukadoors positief verrast. Een paar van de reacties delen we graag! 

“Gebruikt voor plafond, trekt mooi dicht en vlak”, aldus Mario Smit, Stucadoorsbedrijf M. Smit.

Christian Venmans van Venmans stukadoorswerken vertelt: “De SkimBlade pakt lekker vast, werkt licht en het mes is goed stevig. Je kan sneller voormessen. Dit scheelt tijd.”

“Ik vond ‘m in eerste instantie duur maar ik ben er nu erg blij mee. Met de 1 meter SkimBlade krijg ik een groter oppervlak mooi vlak met messen. Dit werkt sneller. Daarnaast trekt hij niet krom na veelvuldig schoonmaken”, zegt Peter Romein, stukadoorsbedrijf Peter Romein.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder