Stam Montagebouw BV voegt zich bij netwerk Gyproc Professionals

Gyproc Professionals vormen een netwerk van vooraanstaande afbouwbedrijven, die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Gyproc lichtgewicht afbouwsystemen. Deze afbouwbedrijven onderscheiden zich in de markt door vakmanschap, kennis en garantie. 

 

De Gyproc systemen bieden u de ruimte om creatieve ideeën te realiseren en gelijktijdig te voldoen aan hoge kwaliteits- en prestatie-eisen. Gyproc Professionals maken dit waar!

Stam montagebouw B.V. is een gedreven en deskundig afbouwbedrijf, gespecialiseerd in de droge binnenafbouw. “Door toetreding tot het netwerk ‘Gyproc Professionals’ zijn wij met Gyproc in staat om nog beter in te spelen op de laatste technische ontwikkelingen in de markt. Kwaliteit, zekerheid en tijdige oplevering zijn hiermee gewaarborgd,” aldus Marco Stam, eigenaar van Stam Montagebouw B.V. “Wij zijn trots dat wij van Stam Montagebouw, Meester in afbouw kunnen zijn samen met de innovatieve marktleider Gyproc.”
Meer weten over de Gyproc Professional bedrijven? 

Ga naar: Gyproc Professionals

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder