'StuccaLight' combineert stucwerk en LED verlichting

StuccaSolution introduceert in samenwerking met Livingprojects en Gyproc een uniek verlichtingsarmatuur dat het mogelijk maakt om hoogwaardige LED verlichting naadloos te integreren in het stucwerk. Het StuccaLight armatuur biedt de mogelijkheid om muren en plafonds te versieren met lichtstroken. Het armatuur is verkrijgbaar met RGB of in witlicht uitvoering. Stuccalight wordt geleverd inclusief sturing waarbij de verlichting naar uw smaak is te programmeren. 

StuccaLight kan eenvoudig worden ingebouwd bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met een profieldikte van slechts 15mm is het armatuur eenvoudig toepasbaar in iedere constructie. Door het gebruik van A-kwaliteit LED verlichting is het een duurzame en energiezuinige oplossing waarmee besparing op de energierekening wordt gerealiseerd.

Dit unieke concept is geschikt voor zowel decoratieve als functionele toepassingen in de utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie. Daarnaast zijn er diverse toepassingen denkbaar in de zorg, horeca, retail en kantoorbranche. Creëer bijvoorbeeld eenvoudig een routeverlichting of geef uw bedrijf of instelling een unieke professionele uitstraling met StuccaLight. 

StuccaSolution is in staat om de installatie van A tot Z te verzorgen inclusief garanties. De jarenlange ervaring in de afbouw ontzorgt. De expertise van Livingprojects op het gebied van LED verlichting geeft u de zekerheid van een werkende en zorgeloze oplossing. 

Meer informatie: http://www.stuccasolution.nl

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder