Stucgoed Magazine Stucen 2.0 met Gyproc Finesse

Niet meer voorstrijken, sneller verwerken en minder materiaalkosten. Gyproc Finesse heeft het allemaal en is het echte Stucen 2.0. Stucgoed Magazine vroeg aan onze demonstrateurs hoe stukadoors reageren op Finesse en Stucen 2.0

Positieve reacties

Gyproc Demonstrateurs Peter Post en Christian Venmans reizen het hele land door om de vele mogelijkheden van Gyproc Finesse te laten zien. 

"Lichter en sneller werken, dat is één van de manieren waarop het werk van de stukadoor slimmer willen maken.", aldus Christian Venmans. 

Inmiddels heeft een grote groep stukadoors. ruime ervaring met het product opgedaan, en de reacties zijn zeer positief. "Op gipskartonplaten en niet-zuigend standaard beton is voorstrijken niet nodig, dus de eerste tijdwinst is daarmee al binnen. En de kosten van de voorstrijk natuurlijk. Daarnaast laat Gyproc Finesse zich aanzienlijk lichter smeren en afreien, zeker met de Gyproc Skimblade, een aluminium dunbladrei."

Interesse in Stucen 2.0? 

Vraag direct een demonstratie aan

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder