Wesley van Huizen – key accountmanager pleistersystemen

Terug van niet-weggeweest; Wesley van Huizen

Mijn naam is Wesley van Huizen en ik werk inmiddels bijna 12,5 jaar bij Gyproc. Ik ben 41 jaar en getrouwd met Heidi. Wij hebben 2 dochters, Isabella van 17 en Fabienne van 20.

Ruim 21 jaar werk ik in de stukadoorsmarkt, waarvan mijn eerste jaren bij de handel en later als technisch adviseur bij Gyproc. De laatste 4 jaar heb ik de functie commercieel technisch adviseur projecten droge afbouw vervult bij Gyproc. Sinds maart 2019 ben ik weer terug in de prachtige Franse gipspleisters en dunpleisters als key accountmanager pleistersystemen.

Ik zal samen met de afbouwondernemers van Nederland kijken naar integrale oplossingen, afgestemd op de wensen van opdrachtgevers en verwerkers. Dit kunnen dunpleistersystemen van 0 tot 2 mm laagdikte zijn. Maar ook pleistersystemen van 2 tot 5 mm laagdikte en traditionele stucsystemen van 5 tot 12 mm laagdikte die wij vanuit Gyproc kunnen bieden. Gecombineerd met een van onze unieke voorstrijken en versterkt door de onderbouwing van het systeem met Gyproc StucGarant.

Op projectniveau kan ik een adviserende rol vervullen. We kijken bijvoorbeeld naar de economische haalbaarheid van systemen en naar de wensen van opdrachtgevers met betrekking tot o.a. zekerheid.

Wilt u zelf ervaren wat wij met de Gyproc systemen voor uw project kunnen betekenen? Neem dan contact op met mij of een van mijn collega’s van het pleisterteam.

Groet,
Wesley

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder