Training voor het machinaal verspuiten van Gyproc Finesse

In de vorige editie van Stuccie Nieuws stond een artikel over het verspuiten van Gyproc Finesse onder hoge druk. Er is in de markt positief gereageerd op deze efficiënte werkwijze. Vandaar dat wij trainingsdagen organiseren waarin we deze techniek verder toelichten en je zelf kunt ervaren hoe dit systeem in de praktijk werkt. 

Efficiënter werken met Gyproc Finesse 

Door Gyproc Finesse te verspuiten onder hoge druk kan het arbeidsproces efficiënter worden ingericht. Met behulp van deze techniek bespaart de verwerker niet alleen veel tijd, maar wordt de lichaamsbelasting van de stukadoor ook verlaagd. Zo is het systeem een ideale oplossing voor zowel de korte als de langere termijn. 

 

 

De training 

Gyproc heeft samen met GBT machinetechniek een programma samengesteld, waarin alle aspecten over het machinaal verwerken van Gyproc Finesse aan bod komen. Deze eendaagse training bestaat voornamelijk uit praktische kennis, aangevuld met theorie.

De training vindt plaats in het midden van het land en duurt de gehele dag. Afhankelijk van het aantal geïnteresseerden zal dit plaatsvinden op 30 maart en/of 20 april 2012. De kosten voor deze training bedragen € 35,00 inclusief lunch en diner. 

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder