Uitreiking Saint-Gobain Gypsum International Trophy

Vrijdag 6 juni is het zover; de Saint-Gobain Gypsum International Trophy zal worden uitgereikt in Berlijn. Voor de negende editie van de Saint-Gobain Gypsum International Trophy zijn maar liefst 87 afbouwprojecten uit 33 landen ingediend. Deze projecten zijn onderverdeeld in zes categorieën.

Nederlandse inzendingen

Saint-Gobain Gyproc Nederland heeft een drietal nieuwe Nederlandse afbouwprojecten ingezonden:

Categorie ‘Plasterboard’

EMCR Onderwijscentrum , Rotterdam 
(Winnaar Gyproc Trophy 2013)
Montagebedrijf: Van Vonderen Interior Contractors B.V.
Architect: KAAN Architecten 

Categorie ‘Innovation and Sustainability’

Transformatie van het GAK-kantoor tot studentenwoningen, Amsterdam 
(Winnaar Gyproc Innovatieprijs 2013)
Montagebedrijf: MAT Afbouw B.V.
Architect: Wessel de Jonge Architecten

Categorie ‘Residential’

Strijp S, Eindhoven 
(Winnaar Gyproc Professionals Keuzeprijs 2013) 
Montagebedrijf: Van Vonderen Interior Contractors B.V.
Architect: Diederen Dirrix Architecten/ Vrenken Hoen Architecten

Gyproc Professionals

Zowel Van Vonderen Interior Contractors B.V. als MAT Afbouw B.V. behoren tot de groep Gyproc Professionals. Dit is een netwerk van vooraanstaande plafond- en wandmontagebedrijven, die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Gyproc afbouwsystemen. Gyproc Professionals onderscheiden zich in de markt door vakmanschap en kennis.

Saint-Gobain Gypsum International Trophy

De International Trophy is in 1998 voor de eerste keer uitgereikt. De prijs dient als erkenning en beloning voor de creativiteit en vakmanschap met gipsplaatsystemen van plafond- en wandmontagebedrijven. Een internationale jury, bestaande uit specialisten op het gebied van bouwkundige architectuur en afbouw, beoordeelt de inzendingen op vakmanschap, architectuur en op technische criteria. Dit internationale evenement vindt om de twee jaar plaats.

Nederland in de prijzen?

Morgenavond houden wij u via ons twitter-account (@Gyproc) op de hoogte van het verloop van deze feestelijke avond. Wij wensen Van Vonderen Interior Contractors B.V. en MAT Afbouw B.V. heel veel succes en hopen natuurlijk dat zij prijzen in de wacht zullen slepen!

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder