Uw bestellingen en leveringen i.c.m. het coronavirus

Uw bestellingen en leveringen i.c.m. het coronavirus (bericht 1)

Op dit moment leven we in een bijzondere tijd. Wij volgen, net als u, het nieuws rondom het coronavirus COVID-19 op de voet. Ook wij hebben diverse maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te beperken.

Eén daarvan betreft onze Gyproc adviseurs. Zij blijven voor u klaar staan. Echter, de adviseurs zullen u niet bezoeken, gaan niet naar bouwplaatsen en geven geen demonstraties. Uiteraard zijn zij wel telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook de Gyproc Helpdesk blijft telefonisch bereikbaar via 0347 - 325 165 en per e-mail helpdesk@gyproc.nl.

Ongewijzigd:

Leveringen

Wij doen er alles aan om bestellingen uit te leveren aan de Gyproc dealers, zoals u van ons gewend bent. U kunt uitgaan van onze levertijden; beschreven in de Gyproc Dealer Prijslijst 2020.

Plaatsen van bestellingen

De Gyproc binnendienst blijft klaar staan voor onze klanten. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur telefonisch en per e-mail (verkoop@gyproc.nl).

Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met uw Gyproc adviseur.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder