VanDIJK Afbouwprojecten sluit zich aan bij de Gyproc Professionals

Vanaf heden versterkt VanDIJK Afbouwprojecten de groeiende groep van Gyproc Professionals. Dit is een netwerk van plafond- en wandmontagebedrijven die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Gyproc afbouwsystemen. 

VanDIJK Afbouwprojecten is een familiebedrijf en al jaren een gevestigde naam in de afbouwwereld. Het leveren van kwaliteit staat bij hen altijd op nummer één. Zij willen het leveren van deze kwaliteit graag uitbuiten door Gyproc Professional te worden. 

VanDIJK geeft te kennen zeer verheugd te zijn zich te mogen scharen in het rijtje Gyproc Professionals. ‘’De gedachte die Gyproc probeert uit te dragen samen met de Gyproc Professionals, is precies de gedachte die wij ook proberen over te brengen naar onze monteurs en opdrachtgevers’’, aldus projectmanager Joost van Dijk. 

Gyproc Professionals onderscheiden zich in de markt door vakmanschap en kennis. ‘’Gyproc geeft ons al jaren de gevraagde ondersteuning en wij denken dat we met hun expertise en onze kennis de juiste partner zijn voor alle soorten projecten. Onze kennis blijft up-to-date door de vele mogelijkheden aan trainingen en adviezen vanuit de Gyproc organisatie’’, zo stelt Van Dijk. 

Met deze ‘titel’ denken zij nog meer gezien te worden als dé juiste partner als het gaat om het plaatsen van wanden en plafonds met Metal Stud. 

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder