Voegenvuller met 90 minuten verwerkingstijd

Met Gyproc JointFiller 90 kunnen de naden van gipskartonplaten met afgeschuinde langskanten worden afgewerkt. Deze nieuwe voegenvuller heeft een hoog vullend vermogen, een soepele verwerking en een ideale verwerkingstijd voor grotere projecten.

Een zak JointFiller 90 heeft een inhoud van 20 kilogram en is 12 maanden houdbaar. JointFiller 90 vult het huidige assortiment Gyproc JointFiller 45 en 120 aan. 

Assortiment Gyproc voegafwerking 

Het assortiment voegproducten van Gyproc staat garant voor kwaliteit, is prettig te verwerken en zorgt voor een perfect eindresultaat. Om vlakke en gladde wanden of plafonds op te leveren, spelen verschillende elementen een rol. De draagconstructie van profielen en gipsplaten moet vlak zijn, de voegen liggen perfect in het vlak van de gipsplaten en de wand of het plafond is voorgestreken zodat de kans op het aftekenen van voegen als gevolg van strijklicht minimaal is. De voegproducten van Gyproc leveren hier, samen met het vakmanschap van de verwerker, een belangrijke bijdrage aan.

'Voegwerk' van Gyproc 

Gyproc heeft voor haar assortiment voegproducten een handzaam pocketboekje uitgebracht; 'Voegwerk van Gyproc'. Met behulp van dit 'Voegwerk' vinden verwerkers eenvoudig de juiste producten voor het afwerken van Gyproc wand- en plafondsystemen, de bijbehorende verwerkingsrichtlijnen en de STABU vlakheidsklasses. Download hem direct, of vraag het boekje aan.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder