Welke Gyproc® voorstrijk kies je per ondergrond?

Welke Gyproc® voorstrijk kies je per ondergrond?

Gyproc voorstrijken zorgen voor een optimale hechting van de gipspleister op de ondergrond en een optimale verwerking. Regelmatig krijgen wij de vraag welke voorstrijk je kiest per ondergrond. We leggen het verschil graag uit!

Gyproc Kontakt en Gyproc SpuitKontakt

Gyproc Kontakt en Gyproc SpuitKontakt zijn kant-en-klare voorstrijkmiddelen die zorgen voor een ideale hechting van de gipspleister op gladde, zwak en niet-zuigende ondergronden. Kontakt en SpuitKontakt zijn te gebruiken op beton(stenen), gipsblokken, gips(karton)platen, bestaande stucwerken en verfsystemen en wandtegels. 

Gyproc Grondeer

Gyproc Grondeer is een kant-en-klaar voorstrijkmiddel die zorgt voor een optimale zuigkrachtregeling van de gipspleister op sterk en onregelmatig zuigende ondergronden. Grondeer is te gebruiken op cellenbeton, gemetseld en verlijmd kalkzandsteen, poriso en rode baksteen.

Alle informatie over Gyproc pleisters en Gyproc voorstrijken staat ook overzichtelijk in een nieuwe folder weergegeven: het Stuccie Gyproc® Advies.

Download de vernieuwde stucwijzer! >

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder