Welkom Christian!

Afgelopen tijd heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden in het team voor de natte afbouw. Christian de la Cousine is begin november in dienst gekomen als key accountmanager pleistersystemen voor de regio Zuidwest. Aan het einde van diezelfde maand is zijn voorganger, Ad van den Bos, met pensioen gegaan.

Christian kent de afbouwbranche goed. Voordat hij in dienst kwam bij Gyproc Nederland is hij 19 jaar werkzaam geweest bij Bostik. In het kort stelt Christian zichzelf voor.

“In het kort iets over mij. Mijn naam is Christian, ik ben 44 jaar en kom uit Den Bosch. Naast dat ik nu natuurlijk een enthousiast medewerker ben van Gyproc, coach ik in mijn vrije tijd een basketbalteam op het hoogste regionale niveau. Daarnaast kickboks ik twee tot drie keer per week om lekker in beweging te blijven.

In mijn rol als key accountmanager ben ik het aanspreekpunt voor de grote stukadoorsbedrijven en de grote handelsbedrijven in regio Zuidwest-Nederland. Regio Zuidwest houdt in; alles onder de snelweg A12. Dit doe ik samen met ondersteuning van oudgediende Peter Post. Als persoon houd ik van duidelijkheid en kwaliteit leveren. Verder ben ik iemand van de samenwerkingen. Ik geloof niet in het beeld van verkopende partij en een kopende partij. Het belangrijkste vind ik om samen dingen te bereiken. Ik wil bij stukadoorsbedrijven bijvoorbeeld gericht kijken hoe er gewerkt wordt en welke Gyproc producten en systemen hierop aansluiten. Zodat het uiteindelijk voor iedereen een win-win situatie is. Wie weet tot snel”.

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder