Welkom Eilers Afbouw!

Woensdag 22 januari jl. heeft Eilers Afbouw uit Maassluis zich officieel bij het Gyproc Professionals netwerk gevoegd. Tot het netwerk behoren nu 36 afbouwbedrijven. 

Eilers Afbouw heeft alle expertise in huis op het gebied van droge afbouw, natte afbouw en buitengevelisolatie. Hierdoor is het Eilers Afbouw-team in staat om projecten compleet aan te nemen. Wij hebben ervaren dat alles wat het bedrijf aanpakt, ook goed wordt aangepakt en dat men streeft naar het hoogst haalbare eindresultaat. De prettige samenwerking tussen Eilers Afbouw en Gyproc wordt ongetwijfeld voortgezet en verder geïntensiveerd.

We hebben Jasper Kalis, algemeen directeur en mede-eigenaar van Eilers Afbouw gevraagd naar wat hij belangrijk vindt aan onze producten, systemen en de samenwerking. ”Op geen enkel project die wij aannemen, wordt er met een andere gipsplaat gewerkt dan met die van Gyproc. Waarom? Omdat ons altijd kwaliteit, technische onderbouwing en vakkundige ondersteuning wordt gegarandeerd door Gyproc. Daarbij is de band die je als bedrijven met elkaar hebt, goud waard. Waarom zou je veranderen als je het goed met elkaar hebt en elkaar als waardevolle partner ervaart?” Enthousiast vervolgt Jasper: ”Mensen zien op een project een gips -wand of -plafond maar realiseren zich niet altijd dat voorafgaand aan het bouwen de eigenschappen van deze wanden of plafonds meermaals met elkaar zijn doorgesproken op technisch vlak. Het is juist de onderbouwing en de zekerheid die Gyproc ons als afbouwer biedt waardoor wij de mogelijkheid hebben om de meest uitdagende projecten aan te gaan.” Wat betekent Gyproc Professional zijn voor Eilers Afbouw? “Dit is iets wat ik al een hele tijd wilde bereiken”, zegt Jasper. “We zijn er supertrots op! Het geeft erkenning aan het feit dat we als bedrijf het altijd goed willen doen, met de juiste mensen en de beste producten. Je scoort als bedrijf niet altijd een tien, maar het streven ernaar is altijd aanwezig.” Jasper wordt nog enthousiaster als er wordt gevraagd hoe hij denkt over de tweejaarlijkse Gyproc Trophy; de wedstrijd die voor het selecte gezelschap van Gyproc Professionals wordt gehouden. “We hebben inmiddels wel wat mooie Metal Stud projecten en stucwerken op onze naam staan, dus ik zou zeggen; op naar de eerste Gyproc Trophy voor Eilers Afbouw!”

Wij heten Jasper en het Eilers Afbouw-team van harte welkom bij het netwerk!

Meer weten over Eilers Afbouw?

Bezoek Eilersafbouw.nl >

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder