aanzicht gebogen balustraden en metal stud wanden

EY

Locatie Eindhoven
Oplevering December 2018
Type Droge afbouw
Segmenten Kantoor
Bouwdeel Plafonds, Wanden
Type bouw Nieuwbouw, Renovatie, Transformatie

Uitdagingen van het project

Technisch: ronde wanden, ronde balustraden - hoge voorzetwand (13 m1 hoog) en zaagtandplafond op hoogte.
Zowel de gevraagde bouwsnelheid, het werken op hoogte en de esthetische eisen maakten dit een 'Schelp-waardige' uitdaging!

Volledige beschrijving van het project 

Het plan voor dit Eindhovense kantoorpand van EY aan de Dorgelolaan voorziet in een uitbreiding van ca. 2164 m2 en renovatie van het kantoorgebouw van ca. 2740 m2 VVO, in een marktconforme opzet met mogelijkheid tot kantoortuinen of individuele kantoorvertrekken en concentratiewerkplekken.

Het totale gebouw is groot 4904 m2 VVO. Er zijn 2 liften aanwezig en een statige hoofdtrap in een open constructie met verschillende noodtrappenhuizen. Het gebouw bestaat uit 4 bouwlagen waarvan de kelder voornamelijk als parkeerlaag is voorzien. De locatie kenmerkt zich als een op zichzelf staande, prominent aan de toegangsweg richting Centrum Eindhoven gelegen locatie met zeer goede ontsluitingen. Een representatief kantoorgebouw naast een parkachtige setting met diverse andere kantoorgebruikers.

Overtuig de jury 

De open vide met zaagtandplafond, hoge voorzetwand met balustraden bij hoofdtrap en gebogen balustraden en ronde metalstud wanden naar/op de verdiepingen maakten dit tot een technisch en logistiek uitdagende klus.  Het eindresultaat mag gezien worden!

Producten

Voegenvuller op gipsbasis met hoog vullend vermogen