Saint-Gobain Gyproc Nederland

Saint-Gobain Gyproc is marktleider op het gebied van gipsproducten voor de binnenafbouw. Gyproc Nederland is onderdeel van Saint-Gobain, de grootste producent van bouwmaterialen in de wereld.

Lees verder >

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Bij het ontwikkelen van duurzame gebouwen denk ik in het bijzonder aan de behoefte om bestaande gebouwen energiezuiniger of zelfs energieneutraal te maken. Geluiden als ‘nul op de meter’ en initiatieven als ‘de Stroomversnelling’ horen we dagelijks. 

De uitdaging is hier om, met behoud van de bestaande draagstructuur, een gebouw zowel energetisch als ook qua wooncomfort op een toekomstgericht niveau te brengen en dit met een zeer beperkt budget. Met innovaties binnen ons GypBox renovatie programma voor akoestisch en thermisch comfort spelen we hier perfect op in. Het Innoveerkracht-congres was ook afgelopen jaar weer een groot succes. Samen met alle deelnemers zijn er interessante discussies gevoerd, die ons weer meer inzicht en input geleverd hebben, waarop we onze nieuwe ontwikkelingen kunnen baseren. 

Lees het hele jaarverslag >

Gyproc initiatieven

Saint-Gobain Gyproc Nederland ondersteund diverse initiatieven die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de (binnen)-afbouw.
We zijn actief bij de onderstaande initiatieven: