Saint-Gobain Gyproc

Saint-Gobain Gyproc is wereldwijd de grootste producent en leverancier van duurzame, innovatieve , lichtgewicht gipsproducten en -systemen voor de droge en natte binnenafbouw. Onderdeel van Saint-Gobain, de grootste producent en distributeur van innovatieve bouwmaterialen ter wereld, met oog voor een duurzame leefomgeving.

Ons brede en diepe assortiment gipsproducten en –systemen komt voort uit een intensieve productontwikkeling met aandacht voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en de wensen van eindgebruikers met betrekking tot binnenruimtes. Dit doen we vanuit onze vestiging in Vianen en in samenwerking met de verschillende Saint-Gobain bedrijven in Europa.

Onze relaties en klanten maken deel uit van de gehele bouwkolom; architecten, bestekschrijvers, aannemers, wand- en plafondmontagebedrijven, stukadoorsbedrijven, bouwmaterialenhandelaren voor professionals, bouwmarkten voor doe-het-zelvers en consumenten.

Om onze relaties en klanten te ondersteunen, bieden we diverse diensten aan zoals de Gyproc Helpdesk, advies op het gebied van detaillering, bestekservice, tekenservice, bezoeken bouwplaats, trainingen, verkoopondersteuning op de winkelvloer en geven we klusadvies.