Hero Image
Afbeelding
Innovatieweg Gyproc
@ minuten min

Gyproc Nederland

Saint-Gobain Gyproc is wereldwijd de grootste producent en leverancier van duurzame, innovatieve, lichtgewicht gipsproducten en -systemen voor de droge en natte binnenafbouw. Onderdeel van Saint-Gobain, de grootste producent en distributeur van innovatieve bouwmaterialen ter wereld, met oog voor een duurzame leefomgeving.

Missie en visie

Bij Gyproc Nederland werken we aan de woonwensen van vandaag en morgen. Dit hebben we uitgeschreven in onze missie en visie.

Missie

Bij Gyproc bouwen we samen aan levensloopbestendige binnenruimtes met duurzame lichtgewicht systemen en afbouwconcepten. Als team werken we met toewijding en daadkracht aan de superieure kwaliteit van onze producten en aan een uitstekende dienstverlening voor onze partners. 

 

We communiceren altijd direct en begrijpelijk met elkaar, met onze klanten en leveranciers. Met deze aanpak creëren we een voorkeurspositie in de markt en voegen we kwaliteit toe aan onze woon-, werk- en leefomgeving.

Visie

De wereld om ons heen verandert constant. En daarmee ook onze woon- , werk- en leefomgeving. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan het inrichten en de functionaliteit van de binnenruimtes. Zo zien wij dat de komende jaren de mens meer comfort om zich heen verlangt en dat duurzaam bouwen en renoveren aan belang toeneemt.


 
Daarom hebben architecten, aannemers, montagebedrijven en de handel een adviseur nodig die verder kijkt dan de dag van morgen. Die partner zijn wij en we adviseren op een daadkrachtige, duidelijke en altijd laagdrempelige manier. 

 

Duurzaamheid heeft voor ons een dubbele betekenis. Allereerst zijn onze oplossingen toekomstbestendig en daarnaast nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu. In alles wat wij ontwikkelen, staat de mens en haar leefomgeving centraal.

Klimaatdoelstellingen van Saint-Gobain

Klimaat doelstellingen van Saint-Gobain

 

In ons kenniscentrum en in onze nieuwssectie vindt u meer over hoe wij verduurzamen aanpakken in Nederland. We kijken bijvoorbeeld naar de levenscyclus van gipsplaten en hoe we duurzaam kunnen bouwen door beter samen te werken.

Droge afbouw

Voor de droge binnenafbouw levert Saint-Gobain Gyproc Nederland al meer dan 60 jaar gipssystemen voor wanden, plafonds en vloeren en oplossingen voor het brandwerend bekleden van draagconstructies. Ons brede en diepe assortiment gipsproducten en –systemen komt voort uit een intensieve productontwikkeling met aandacht voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en de wensen van eindgebruikers met betrekking tot binnenruimtes. Dit doen we vanuit onze vestiging in Vianen en in samenwerking met de verschillende Saint-Gobain bedrijven in Europa.

Gyproc Vianen

Natte afbouw

Voor de natte binnenafbouw bieden we een compleet assortiment gipspleisters aan. Het assortiment dat we in de doe-het-zelf markt voeren, bestaat uit gipsplaten, stucproducten, gereedschap en producten voor bevestiging en afwerking.

Voor wie doen we het?

Onze relaties en klanten maken deel uit van de gehele bouwkolom; architecten, bestekschrijvers, aannemers, wand- en plafondmontagebedrijven, stukadoorsbedrijven, bouwmaterialenhandelaren voor professionals, bouwmarkten voor doe-het-zelvers en consumenten.

 

Om onze relaties en klanten te ondersteunen, bieden we diverse diensten aan zoals de Gyproc Helpdesk, advies op het gebied van detaillering, bestekservice, tekenservice, bezoeken bouwplaats, trainingen, verkoopondersteuning op de winkelvloer en geven we klusadvies.

Trainingen

Gyproc Nederland hecht veel waarde aan de ontwikkeling van kwaliteit, kennis en vakmanschap in de afbouw. Om u optimaal te ondersteunen biedt Gyproc uitgebreide trainingsmogelijkheden aan. Hiermee helpen wij u een nog vakkundiger eindproduct te leveren en haalt u het beste uit de Gyproc producten en systemen.

 

Naast praktijkgerichte trainingen gericht op monteurs biedt Gyproc ook trainingen aan voor bijvoorbeeld projectleiders en werkvoorbereiders. Hierin wordt aandacht besteed aan trends en ontwikkelingen en worden oplossingen geboden die relevant zijn bij de uitvoering van projecten.

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Gyproc trainingen, neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0347 - 325 100.

Gyproc initiatieven

Gyproc Nederland ondersteunt diverse initiatieven die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de (binnen)afbouw. We zijn actief bij de onderstaande initiatieven:

 

geplaatst op: 14.12.2022 - bijgewerkt op: 22.08.2023