Appartementen en school Hooghe Hoed

De naam Hooghe Hoed is dan ook een verwijzing naar de naamgever van de basisschool. De Hooghe Hoed wordt een prachtig nieuwbouwproject, waar op de begane grond de basisschool een geheel nieuw onderkomen zal krijgen.

Opdrachtgever Kelderman vastgoed en ontwikkeling
Producten van Gyproc
Locatie Ede
Oplevering 20-07-2017
Type Droge afbouw
Segmenten School, Woningbouw
Bouwdeel Wanden
Type bouw Nieuwbouw

Uitdagingen van het project

In het project staat veiligheid centraal, doordat er in het projectappartementen, commerciële ruimtes, school en BSO zijn gevestigd. Geluidsisolatie speelt hierbij een grote rol om het comfort binnen de diverse ruimtes te kunnen waarborgen. Doordat het gebouw de vorm van een hoge hoed heeft, zijn er veel uitdagende rondingen in het project aanwezig.

Volledige beschrijving van het project 

De naam Hooghe Hoed is dan ook een verwijzing naar de naamgever van de basisschool. De Hooghe Hoed wordt een prachtig nieuwbouwproject, waar op de begane grond de basisschool een geheel nieuw onderkomen zal krijgen. Daarboven zullen, als een hoed op de rand, appartementen worden gerealiseerd. Appartementen in alle soorten en maten, die geheel naar wensen kunnen worden ingedeeld. Wonen in Hooghe Hoed is dan ook met recht ‘’wonen op maat’’.

Overtuig de jury 

Een schitterend gebouw met uitdagende rondingen waarbij de school de rand is en de appartementen als het ware de hoed vormen. Een creatief concept, dat gebouwd wordt met hoogwaardige duurzame materialen en afgewerkt wordt met oog voor detail.

Producten

Voegenvuller op gipsbasis met hoog vullend vermogen