The Cloud

Het voormalige ING kantoor bij station Amsterdam / Amstel wordt volledig getransformeerd. Door de transformatie van dit gebouw van ruim 22.000 m² wordt dé werkplek voor morgen gecreeerd! De locatie wordt hernoemd tot The Cloud.

Opdrachtgever Cairn Real Estate
Architect OPL ARCHITECTEN
Producten van Gyproc
Locatie Amsterdam
Oplevering 1 juni 2017
Type Droge afbouw
Segmenten Kantoor
Bouwdeel Wanden
Type bouw Transformatie

Uitdagingen van het project

Bij oplevering zal het gebouw voldoen aan een aantal zeer hoge duurzaamheidseisen waarmee gestreefd wordt om het BREEAM-certificering Very Good te behalen.

Volledige beschrijving van het project 

Het gebouw ondergaat een transformatie tot een duurzaam en modern en kantoorgebouw. De huidige binnentuin bevindt zich in het atrium. Het glasoppervlak wordt uitgebreid. Hiermee ontstaat een transparant gebouw, waarin het atrium het nieuwe middelpunt zal worden. Bij oplevering zal het gebouw voldoen aan zeer hoge duurzaamheidseisen.
Oplevering wordt verwacht medio 2017

Professional 
Wouters Totaal Afbouw