Pronk mee met de Gyproc Pronkstucweken

De 4 meest stucadoorslaggevende innovaties, nu voor een pronkend prijsje!

Probeer één van de pronkstuccen!

Samen met Gyproc Nederland ondersteun jij met deze actie het project: gun ieder kind een zwemdiploma! 

Hoe gaat het in z'n werk:

  • Van alle verkochte pronkstuccen doneert Gyproc Nederland € 0,35 per zak.
  • Voor iedere demo die onze technische adviseurs bij de stukadoorsbedrijven houden tijdens de actieperiode, doneert Gyproc Nederland € 100,-

* De actieperiode loopt van 4 oktober t/m 26 november 2021

De pronkstuccen

 

Gyproc® Finesse

Gyproc® Finesse

Meer meters, met minder gips

Ontdek Gyproc® Finesse >

Gyproc® Express

Gyproc® Express

Voor een klein stuccie stucen

Ontdek Gyproc® Express >

Gyproc® Unique WR

Gyproc® Unique WR

Voor de natte stuccies

Ontdek Gyproc® Unique WR >

Gyproc® Rifino Top

Gyproc® Rifino Top

Finisher voor stucwerk

Ontdek Gyproc® Rifino Top >

Gratis een stuccie proberen?

Wil je één van de pronkstuccen zelf uitproberen? We komen graag bij je langs om samen wat meters te maken op jouw project. Vraag een demo aan of neem contact op met jouw Gyproc adviseur.

Demo aanvragen >

Projectgericht advies?

Onze Gyproc adviseurs helpen je graag bij een gericht advies voor jouw project en alle vragen over onze producten.

Vind jouw Gyproc adviseur bij jou in de buurt >

Zekerheid met Gyproc StucGarant®

Wanneer je kiest voor een Gyproc gipspleister in combinatie met een van de Gyproc Voorstrijken, maak je gebruik van de juiste materialen en heb je 100% zekerheid als het om jouw vakwerk gaat. Je krijgt met Gyproc StucGarant® maar liefst 10 jaar garantie op de hechting van het gips op de ondergrond!

Kies voor Gyproc Garantie >

Koop één van onze pronkstuccen!

Pronk met jouw vakwerk door één van de 4 meest stucadoorslaggevende innovaties te gebruiken. Nu voor een pronkend prijsje bij jouw dealer!

Vind jouw Gyproc dealer! >

Schenk haar ook een pronkstuc

Gyproc Nederland ondersteunt met deze actie het project: gun ieder kind een zwemdiploma. Terwijl jij één van onze pronkstuccen gebruikt en/of probeert doneert Gyproc Nederland namens jou een kind zijn/haar pronkstuc. Gun jij iedere kind een zwemdiploma? Doe mee en doneer op onze speciale actiepagina!

Ik doe mee > 

Kinderhulp 

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. 1 op de 12 kinderen in Nederland groeit echter op in armoede. Hun jeugd is verre van zorgeloos. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is.

Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. En helpt ze, onvoorwaardelijk. Bijvoorbeeld met een dagje uit, fiets, opleiding, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Zo hebben ook zij het gevoel erbij te horen en krijgen zij gelijke kansen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Donateurs