ProSkim S

Gyproc ProSkim S is uitermate geschikt voor het behang- of schilderklaar maken van vlakke, minerale ondergronden. De verspuitbare dunpleister heeft een hoog rendement, laat zich licht verwerken en is eenvoudig te schuren.

Voor een snel, strak en wit eindresultaat

Gyproc ProSkim S is uitermate geschikt voor het behang- of schilderklaar maken van vlakke, minerale ondergronden. De verspuitbare dunpleister heeft een hoog rendement, laat zich licht verwerken en is eenvoudig te schuren. Gyproc ProSkim S is niet-poederend en geeft een zeer wit eindresultaat.

Ideaal voor het klasse A afwerken van Gyproc gipsplaten

Gyproc wand- en plafondsystemen zorgen voor een oneindige vrijheid in vormgeving. Door deze wanden en plafonds conform afwerkingsniveau A af te werken, wordt een optimaal esthetisch eindresultaat bereikt. ProSkim S van Gyproc zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking die voldoet aan afwerkingsniveau A.

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Gyproc ProSkim S is kalkvrij en uitermate geschikt voor airless verwerking. Gyproc ProSkim S zorgt voor een snelle afwerking van kalkzandsteen, gipsblokken, gipsplaten, cellenbeton, beton en bestaande ondergronden in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het product is uitsluitend geschikt voor binnen toepassing en is zowel machinaal als handmatig te verwerken.

Demo op de bouwplaats

Benieuwd naar Gyproc ProSkim S? Wij komen graag bij u langs voor een demo op de bouwplaats. 
Neem contact op met één van onze Gyproc demonstrateurs:

Peter Post: 06 26 05 29 95;
Marcel van Kommer: 06 51 02 56 35;

Demo aanvragen