HABITO wandenoverzicht

Bestandsgrootte: 740.92 KB

Handboek verwerking

Het Gyproc Handboek Verwerking is opgesteld voor iedereen die professioneel wil werken met Gyproc systemen en producten. Het boek bevat informatie over de verwerkingsrichtlijnen en montage van Gyproc systemen en de afwerking ervan.

Wandenboek

Het Gyproc Wandenboek is opgesteld voor iedereen die professioneel wil werken met Gyproc wandsystemen en producten. Lees meer in dit boek over de vele uitvoeringsvoorbeelden en praktische tips voor een goed eindresultaat.

Brandboek 5e editie

Doordat gebouwen steeds complexer worden ontworpen, wordt al in een vroeg stadium rekening gehouden met brandveiligheid. In het Gyproc Brandboek vindt u het gros van onze brandwerende systemen voor compartimentering, draag- en 'speciale' constructies. Tevens vindt u hier alle verwerkingvoorschriften.

Stucboek van Gyproc

Stucboek

Voor elke toepassing is een gipspleister en voorstrijkmiddel beschikbaar. Met behulp van het Gyproc Stucboek kunt u op basis van toepassing en gestelde eisen, eenvoudig het juiste gipspleistersysteem bepalen. Daarnaast vindt u er handige verwerkingstips.

Pagina's