Filter

Documenten

HABITO wandenoverzicht

HABITO wandenoverzicht

Bestandsgrootte: 730.82 KB

Wandenboek

Het Gyproc Wandenboek is opgesteld voor iedereen die professioneel wil werken met Gyproc wandsystemen en producten. Lees meer in dit boek over de vele uitvoeringsvoorbeelden en praktische tips voor een goed eindresultaat.

Brandboek 4e editie

Doordat gebouwen steeds complexer worden ontworpen, wordt al in een vroeg stadium rekening gehouden met brandveiligheid. In het Gyproc Brandboek vindt u het gros van onze brandwerende systemen voor compartimentering, draag- en 'speciale' constructies. Tevens vindt u hier alle verwerkingvoorschriften.

Stucboek van Gyproc

Stucboek

Voor elke toepassing is een gipspleister en voorstrijkmiddel beschikbaar. Met behulp van het Gyproc Stucboek kunt u op basis van toepassing en gestelde eisen, eenvoudig het juiste gipspleistersysteem bepalen. Daarnaast vindt u er handige verwerkingstips.

Voegwerk voor het afwerken van Gyproc wand- en plafondsystemen

Voegwerk voor Gyproc wanden en plafonds

Met behulp van de informatie in het ‘Voegwerk’ van Gyproc vindt u eenvoudig de juiste producten voor het afwerken van Gyproc wand- en plafondsystemen en de bijbehorende verwerkingsrichtlijnen.

Plafond verwerking brochure

Brochure - Bestandsgrootte: 40.41 MB

2018 Placoplatre_DoP_PEM601 -EN 13279 EN Plaster range Benelux (002)

Bestandsgrootte: 117.25 KB

DoP voor producten Activ'Air, Lutèce® Projection Excellent, Plâtre Lambert Classique, Plâtre Lambert Express, Plâtre Lambert Finess, Platrex, X L, X plus, X Pro en Gyproc Royal

Aquaroc PL530 NL1

Bestandsgrootte: 275.52 KB

Aquaroc PLT030, PL530

Brochure BIG Gyptone en Rigitone

Brochure BIG Gyptone en Rigitone

Brochure - Bestandsgrootte: 9.7 MB

Of het nu gaat om plafonds van vrij eenvoudige of meer complexe aard, met Gyproc plafondsystemen kunnen mooie strakke hoogstandjes in naadloze plafonds worden gerealiseerd. Zowel gebogen als volledig vlakke constructies kunnen naadloos worden afgewerkt.

Climafit brochure

Bestandsgrootte: 315.44 KB

Pagina's