Gyproc® StucGarant

Het loskomen van een Gyproc gips van de ondergrond is een zeldzaam fenomeen. Toch wensen steeds meer mensen garantie op de hechting van het door de stukadoor aangebrachte materiaal op de ondergrond. Om die reden is Gyproc enkele jaren geleden gestart met Gyproc StucGarant. Deze garantie biedt 10 jaar garantie op de hechting van het Gyproc systeem.  

100% zekerheid

Met uw keus voor het Gyproc systeem maakt u gebruik van de juiste materialen en heeft u 100% zekerheid als het om uw (vak)werk gaat. Bij de productie van onze voorstrijken, stukadoorsgipsen en dunpleisters staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Elke productiecharge wordt uitvoerig getest op een groot aantal relevante aspecten, zoals de druk-, buig- en treksterktes. Daarnaast zijn onze producten bij de ontwikkeling perfect op elkaar afgestemd. Onze testen bij het COT (Centrum Oppervlakte Techniek) bewijzen en onderbouwen deze bewering.

10 jaar garantie op de hechting van het gips

Om ons vertrouwen in het Gyproc systeem extra te onderstrepen, ontvangt u 10 jaar garantie op de hechting van het gips op de ondergrond; geheel gratis! Hiermee heeft u als stukadoor niet alleen meer zekerheid, maar heeft u tevens een extra verkooppunt richting de opdrachtgever.

Wat houdt Gyproc® StucGarant in?

Gyproc garandeert de hechting van uw stucwerk voor een periode van 10 jaar. U dient hierbij gebruik te maken van het Gyproc systeem (voorstrijken, gipsen en/of dunpleisters); waarbij de materialen zijn aangebracht volgens de verwerkingsvoorschriften van Gyproc en de regels van goed en deugdelijk vakmanschap. Indien er toch een probleem ontstaat, dan neemt Saint-Gobain Gyproc Nederland de volgende kosten voor haar rekening: 

  • Materiaalkosten van het Gyproc voorstrijkmiddel
  • Materiaalkosten van het Gyproc gips en/of Gyproc dunpleisters
  • Betaling van arbeidsvergoeding van 11 €/m² all-in bij wanden; 15 €/m² all-in bij plafonds, netto meters (bij traditioneel stucwerk).
  • Betaling van arbeidsvergoeding van 5 €/m2 all-in bij wanden (bij dunlagige afwerking)

Nu Gyproc® StucGarant aanvragen >