Gyproc binnenwanden

Binnenwanden

De binnenwand is ogenschijnlijk een simpel lijntje op de bouwtekening. Met de juiste overwegingen leveren de kamerscheidende binnenwanden gemak en comfort op voor zowel, de aannemer, bouwer als de toekomstige bewoner. 

Bouwproces optimaliseren

Er wordt dagelijks gewerkt aan het optimaliseren van het bouwproces. Binnenwanden worden meestal niet meegenomen in dit proces. Wat als er aangetoond kan worden dat er wel veel te halen valt bij de keuze van de binnenwanden? Een Gyproc adviseur praat u bij over de huidige stand van zaken omtrent bouwbesluit, de mogelijkheden en welke processen er verbeterd kunnen worden voor en tijdens de bouw.

Oriënterend gesprek aanvragen >

Whitepaper: Het belang van een goede binnenwand

Uit onderzoek blijkt dat door aannames nog vaak de voorkeur wordt gegeven aan een massieve wand bestaande uit gipsblokken of cellenbeton. Maar klopt dit wel? In de whitepaper: 'het belang van een goede binnenwand' legt Cobouw uit waarom dat zo is en laat zien dat er ook and

Download nú de Cobouw Whitepaper >

Vind het wandsysteem voor uw project

Met behulp van de Gyproc Selector filtert u in een paar stappen de systemen passend bij uw project. Het systeemadvies is eenvoudig te downloaden, desgewenst is een Gyproc Proefstuk aan te vragen.

Naar de Gyproc Selector >

De sterkste binnenwand is...

​Stelt u zich eens voor: een wandsysteem dat alle voordelen van bestaande systemen combineert en alle nadelen wegneemt.

Gyproc HABITO®  >

 

Persoonlijk advies en technische ondersteuning

Op gyproc.nl en in onze documentatie vindt u uitgebreide informatie over Gyproc producten en over ontwerpen, monteren en afwerken van de Gyproc systemen.

Heeft u behoefte aan projectgericht advies of heeft u technische vragen?

Neem dan contact op met de Gyproc Helpdesk via telefoonnummer 0347 - 325 165, stuur een e-mail helpdesk@gyproc.nl of vul het formulier in.