Vacature: accountmanager (midden-oost) bouwmaterialen handel & aannemerij

Vanuit de vestiging in Vianen verzorgen Gyproc en Isover met een enthousiast team van medewerkers de marketing, verkoop, en technische ondersteuning van onze producten en systemen. Om ons team te versterken zoeken wij per direct een enthousiaste en daadkrachtige accountmanager (midden-oost)
bouwmaterialen handel & aannemerij
.

Kom jij ons team versterken?

Lees hieronder verder ▼

 

Deze functie is echt iets voor jou want…

 • Je bent sterk in het onderhouden van bestaande relaties en het uitbreiden van het netwerk bij Gyproc en Isover dealers en bouwmaterialenhandelaren.
 • Je kunt technische adviezen en presentaties geven aan Gyproc en Isover dealers
 • Je kent de bouwwereld en vindt het een uitdaging om in de bouw het verschil te maken
 • Je bent goed in het maken en actief opvolgen van accountplannen en projecten
 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit en loopt niet weg voor uitdagingen

Wat houdt de functie in?

 • Het beheren van bestaande en het benaderen van nieuwe bouwmaterialen handelaren.
 • Direct verantwoordelijk voor alle commerciële contacten met alle bouwmaterialen handelaren in de aangewezen regio.
 • Als ‘Gyproc en Isover adviseur’ ondersteun je de bouwmaterialenhandel en aannemerij van technische adviezen met als doel projecten te werven en te realiseren.
 • Vastleggen van alle klant- en projectinformatie en offertes in het CRM systeem.
 • Je bent bevoegd, binnen de aangegeven richtlijnen van Gyproc en Isover, beslissingen te nemen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van bovenstaande en andere opgedragen taken.
 • Mede verantwoordelijk voor het behalen van het bedrijfsbudget, zowel in omzet als volume.
 • Meedenken op het gebied van innovatie.

Waarom kun jij het verschil maken?

Je hebt je commerciële vaardigheid succesvol bewezen, bij voorkeur in de afbouw. Je beschikt over een MBO-niveau 4 of HBO werk- en denkniveau. Je affiniteit met bouwkunde en binnenafbouw wordt versterkt door je commerciële instelling.

Met wie ga je werken?

Je gaat in een ambitieus en energiek team samenwerken, waarin plezier en resultaat centraal staat. Een team waarin je veel ruimte krijgt voor eigen inbreng en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld.

Met wie werken wij graag samen.

Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid is de kracht van het samenwerken. Solo bereik je mooie dingen, samen met je collega’s nog veel meer.

Wat je krijgt.

Een dynamische baan in een leuk team waar je je eigen ideeën kunt ontplooien en uitvoeren. Persoonlijke ontwikkeling is voor Saint-Gobain belangrijk. Uiteraard horen daar goede opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden bij. Een plezierige werksfeer staat bij ons centraal. De primaire en secundaire arbeidsomstandigheden zijn zonder meer goed te noemen. We zijn niet voor niets ook dit jaar weer tot ‘TOP Employer’ benoemd. Deze certificering wordt toegekend aan organisaties die voor hun HR-beleid de hoogste normen toepassen.

Hebben we je interesse gewekt?

Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal! Stuur je motivatie met CV naar margret.bronkhorst@saint-gobain.com.