Vacature: BIM modelleur

Vacature: BIM modelleur

Saint-Gobain Gyproc Nederland werkt aan de woonwensen van vandaag en morgen en wil haar positie als marktleider verder uitbouwen. Om maatwerk- en prefab projecten te engineeren zijn wij per direct op zoek naar een BIM modelleur.

Kom jij ons team versterken?

Lees hieronder verder ▼

Deze functie is echt iets voor jou want…

  • Je hebt een uitstekend ruimtelijk inzicht en kan inschatten wat een opdrachtgever vraagt.
  • Je bent iemand die opdrachten nauwkeurig uitwerkt en detailwerk kan én wil leveren.
  • Je beschikt over goede teken technische vaardigheden.
  • Je bent een goed georganiseerde professional die het overzicht kan bewaren.
  • Je vindt het een uitdaging om complexe problemen aan te pakken en passende oplossingen aan te dragen.
  • Je bent iemand die zijn/haar 3D tekenvaardigheden in Revit succesvol kan bewijzen en tevens beschikt over een HBO- werk en denkniveau.
  • Je wilt in de omgeving van Utrecht werken en bent bereid om te reizen.

Wat houdt de functie in?

Met jouw ervaring en inzichten creëren we toegevoegde waarde voor de aannemers. Jij weet BIM tekenwerk tot een hoger niveau te tillen, omdat je een ster bent in de werkvoorbereiding van bouwprojecten. Met de door jouw getekende (prefab) binnen afbouw pakketten doe je voorstellen, optimaliseer je door afstemming in het bouwteam en geef je technische adviezen. Samen met de operationeel manager tref je voorbereidingen voor productie door het maken van productietekeningen en de materiaal bestellijsten. Montage op de bouwplaats bereid je mee voor door het maken van montageboekjes en handleidingen. Daarnaast wordt er van je verlangt dat je jouw BIM vaardigheden blijft onderhouden, verbeteren en ontwikkelen.

Waarom kun jij het verschil maken?

Omdat je een BIM tekenaar bent die altijd op zoek is naar verbeteringen in de werkvoorbereiding en zich heeft gespecialiseerd in 3D tekenen. Je bent in de organisatie dé specialist in je vakgebied en laat dat gelden doordat je een echte initiatiefnemer bent.

Met wie ga je werken?

Als BIM Modelleur kom je te werken bij Saint-Gobain Gyproc Nederland. Dit bedrijf kenmerkt zich door zijn innovatieve karakter en hoge mate van ondernemerschap. De komende jaren zal pionieren hoog in het vaandel staan. Samen met je collega’s ga je een nieuwe markt benaderen en hoogwaardige oplossingen aandragen. Dat vergt een hoge mate van eigenaarschap en een ambitieus werkniveau. Onze kracht is samenwerken. Solo bereik je mooie dingen, samen met je collega’s nog veel meer.

Wat je krijgt

Een uitdagende functie met de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar een volgende functie binnen onze organisatie of binnen ons moederconcern Saint-Gobain. Een plezierige werksfeer staat bij Gyproc centraal. De primaire en secundaire arbeidsomstandigheden zijn zonder meer goed te noemen. We zijn niet voor niets ook dit jaar weer tot ‘TOP Employer’ benoemd. Deze certificering wordt toegekend aan organisaties die voor het HR-beleid de hoogste normen toepassen.

Hebben we je interesse gewekt?  

Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal! Stuur je motivatie met CV naar margret.bronkhorst@saint-gobain.com.