Vacature: commercieel project adviseur

Saint-Gobain Gyproc Nederland ontwerpt en creëert comfortabele en flexibele binnenruimtes met lichtgewicht Gyproc gipswanden, -plafonds en -vloeren. Om onze projectadvisering en -verkoop te stimuleren zoeken wij per direct een daadkrachtige commercieel project adviseur.

Lees hieronder verder ▼

Deze functie is echt iets voor jou want ...

  • Je hebt passie voor commercie in een technische markt.
  • Je bent graag initiërend in projectgerichte advisering en verkoop.
  • Je hebt een commerciële opleiding gevolgd en ervaring in een binnen- of buitendienst functie.
  • Je wil graag in de omgeving van Utrecht werken vanuit een vaste locatie.

Wat houdt de functie in?

  • Voor onze projectverkoop ben je de aanjager en coördinator. Relevante projectinformatie leg je vast.
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderzoeken, initiëren en (laten) opvolgen van projectgerichte adviezen voor verschillende type bouwprojecten. Denk aan grote en complexe ziekenhuizen, scholen- en woningbouw.
  • Met enthousiasme geef je projectgerichte adviezen over de Gyproc systemen en behandel je technische vragen over de binnenafbouw aan iedereen in de bouwkolom. Je hebt dus dagelijks contact met onze (in)directe klanten via de telefoon en de digitale middelen.

Met wie ga je werken?

Als commercieel project adviseur werk je binnen het team ‘project tracking & technical support’ in Vianen. Je werkt intensief samen met de verschillende adviseursteams in de buitendienst. Daarnaast heb je regelmatig contact met de product- en technisch specialisten binnen ons bedrijf.

Wat je krijgt

Een uitdagende functie met de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar een volgende functie binnen onze organisatie of binnen ons moederconcern Saint-Gobain. Een plezierige werksfeer staat bij Gyproc centraal. De primaire en secundaire arbeidsomstandigheden zijn zonder meer goed te noemen. We zijn niet voor niets ook dit jaar weer tot ‘TOP Employer’ benoemd. Deze certificering wordt toegekend aan organisaties die voor hun HR-beleid de hoogste normen toepassen.

Hebben we je interesse gewekt?  

Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal! Stuur je motivatie met CV naar:

Saint-Gobain Gyproc Nederland
T.a.v. Margret Bronkhorst
Postbus 73
4130 EB VIANEN

E-mail: margret.bronkhorst@gyproc.nl