Vacature: stage off-site manufacturing

Vacature: stage off-site manufacturing

Je denkt in processen en bent bereid je vast te bijten in onderdelen van de off-site manufacturing. Lijkt dit jou iets?

Wat ga je doen

Vandaag de dag is minder arbeid beschikbaar waar tegelijkertijd een verhoging van de productiviteit is gevraagd. De bouw wordt meer en meer geïndustrialiseerd en een kwaliteitsniveau op een hogere standaard is nodig. Tegelijkertijd wordt bouwen op de bouwplaats meer en meer het assembleren van (bouw)elementen. 

Voor Gyproc is de aannemer een belangrijke bouwpartner. De aannemers zijn zowel ontwikkelaars als bouwers en ze hebben allemaal hun eigen prefab bouwconcept voor de woningnieuwbouw. Daarnaast zien we in binnenstedelijke gebieden vraag naar just-in-time leveringen op maat voor met name projecten als hotels met veel repetitie in montage. In BIM ontwerpen en de werkvoorbereiding organiseren is daarbij maatgevend. 

Wij willen een partner zijn en een rol spelen in dit prefabricageproces. Om als bedrijf ons op off-site manufacturing in te richten zijn we met verschillende initiatieven gestart. Onze aanpak is hands-on door concrete bouwprojecten aan te pakken, waarbij we een goed begrip krijgen van de marktvraag en -behoeften. 

Onze ambitie is een organisatie op te zetten die aan de vraag kan voldoen voor maatwerkpakketten, op bestelling gemaakte producten en prefab-initiatieven. Uiteraard met een winstgevend bedrijfsmodel.

Je gaat aan de slag om het off-site serviceproces mee te in te richten. Van het ontwikkelen van acquisitie middelen tot het vormgeven van het tekenwerkbeheer (BIM), van optimalisatie van de levering/ logistiek tot het volgen van de montage op de bouwplaats. 

Twee stageplekken

Meeloop/ werkstage voor 3de jaars student bouwkunde of logistiek

Taken
  • Bouwprojecten begeleiden vanuit het tekenontwerp tot en met de bouwplaats montage. 
  • De productie van prefab wandelementen in kaart brengen en voorstel maken voor opschaling.
  • Coördineren van de maatwerk werkzaamheden tussen de vestigingen in Vianen en Kallo, afdelingen techniek, logistiek en productie.
  • Opvolgen van projecten en contactonderhouden met aannemer, afbouwer en het commerciële team van Gyproc.

Afstudeerstage voor 4de jaars student bouwkunde of bedrijfskunde

Taken
  • Lean off-site procesflow benoemen vanuit bestaande (project)situatie en aanbevelingen doen voor de organisatie. 
  • Businessmodel voorstel meeschrijven met heldere positionering van Gyproc in de (nieuwe prefab) bouwkolom.

Wie zoeken wij?

Het is een uitdagende, fulltime stage voor een HBO-er Bouwkunde, Logistiek of Bedrijfskunde. Je denkt in processen en bent bereid je vast te bijten in onderdelen van de off-site manufacturing. De vestigingsplaats is Vianen, Utrecht, met bereidheid tot reizen.

Wat bieden wij je aan

  • Een afwisselende en leerzame stage binnen een informeel team dat veel waarde hecht aan een perfecte onderlinge samenwerking bij een bedrijf met een goede reputatie in de markt. 
  • Alle mogelijke ondersteuning om de stage periode succesvol in te vullen en af te ronden.
  • Marktconforme stagevergoeding
  • De stage duurt 6 maanden en start februari 2019

Stage lopen bij ons? Neem contact op met:

Margret Bronkhorst - HR Manager
margret.bronkhorst@gyproc.nl