Vacature: technisch project adviseur

Vacature: technisch project adviseur

Saint-Gobain Gyproc Nederland ontwerpt en creëert comfortabele en flexibele binnenruimtes met lichtgewicht Gyproc gipswanden, -plafonds en -vloeren. Om onze projectadvisering en -verkoop te stimuleren zoeken wij per direct een daadkrachtige technisch project adviseur.

Kom jij ons team versterken?

Lees hieronder verder ▼

Deze functie is echt iets voor jou want...

  • Je bent servicegericht en wil het beste advies geven.
  • Je draait je hand niet om voor de technische vraagstukken waarvoor onze klanten en relaties contact met jou opnemen.
  • Je hebt een bouwkundige opleiding gevolgd op HBO-niveau (of MBO-niveau met ruimere ervaring) en zoekt een dynamische werkomgeving bij een fabrikant.
  • Je wil graag in de omgeving van Utrecht werken vanuit een vaste locatie.

Wat houdt de functie in?

  • Met enthousiasme geef je projectgerichte adviezen over de Gyproc systemen en beantwoord je technische vragen over de binnenafbouw aan iedereen in de bouwkolom. Je hebt dus dagelijks contact met onze (in)directe klanten via de telefoon en digitale middelen.
  • Je geeft projectgericht advies over o.a. akoestiek, brandwerendheid, thermische isolatie en duurzaamheid. Dit doe je voor verschillende type bouwprojecten, denk aan grote en complexe ziekenhuizen, scholen- en woningbouw.
  • Een BIM-model kent voor jou geen geheimen.
  • Je verzorgt het technisch tekenwerk (2D en 3D) van projectgerichte adviezen en specifieke detailleringen.
  • Je legt je technische adviezen en relevante projectinformatie vast, zodat de advisering in een later stadium correct opgevolgd wordt.

Met wie ga je werken?

Als technisch project adviseur werk je binnen het team ‘project tracking & technical support’. Je werkt intensief samen met de verschillende adviseursteams in de buitendienst. Daarnaast heb je regelmatig contact met de product- en technisch specialisten binnen ons bedrijf.

Wat je krijgt

Een uitdagende functie met de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar een volgende functie binnen onze organisatie of binnen ons moederconcern Saint-Gobain. Een plezierige werksfeer staat bij Gyproc centraal. De primaire en secundaire arbeidsomstandigheden zijn zonder meer goed te noemen. We zijn niet voor niets ook dit jaar weer tot ‘TOP Employer’ benoemd. Deze certificering wordt toegekend aan organisaties die voor hun HR-beleid de hoogste normen toepassen.

Hebben we je interesse gewekt?  

Stuur je motivatie met CV naar:
Saint-Gobain Gyproc Nederland
T.a.v. Margret Bronkhorst, kenmerk TPA
E-mail: margret.bronkhorst@gyproc.nl