Vacature: trade specialist

Saint-Gobain Gyproc Nederland werkt aan de binnenruimten van vandaag en morgen en wil haar positie als marktleider verder uitbouwen. Hierdoor groeit de organisatie en won onlangs nog een mooie prijs, de Bouwkennis marketingjaarprijs 2018.

Voor het go-to-market team zijn we op zoek naar een ondernemende trade specialist.

Kom jij ons versterken?

Lees hieronder verder ▼

Deze functie is echt iets voor jou want…

  • Je wilt graag de motieven en wensen van onze klanten leren kennen.
  • Je zit boordevol creatieve ideeën om onze product- en systeemverkoop te stimuleren en bent tegelijkertijd resultaatgericht om dit zelfstandig uit te voeren.
  • Voor het analyseren van cijfers en trends draai jij je hand niet om.
  • Je kent de bouwwereld of je vindt het juist een uitdaging om in de bouw het verschil te maken.

Wat houdt de functie in? 

  • Je zet je in voor een optimale samenwerking met onze klanten in de professionele markt en in het doe-het-zelf kanaal op hoofdkantoor- en vestigingsniveau.
  • Je stelt je plannen op strategisch niveau op, stemt ze af met o.a. de sales manager, om ze vervolgens ook uit te voeren.
  • Je bent mede-verantwoordelijk voor de uitrol van het commercieel jaarplan met als doel groei in merkvoorkeur en omzet.
  • Je organiseert events op vestigingen met of voor klanten.

Waarom kun jij het verschil maken? 

Omdat je een trade specialist bent die met veel enthousiasme en overtuiging, mensen en onze producten in beweging krijgt. Je combineert moeiteloos commercie met enkele jaren relevante marketingervaring. Ook is het belangrijk dat je een echte aanpakker bent die werk maakt van kansen. 

Met wie ga je werken?

Als trade specialist werk je binnen het go-to-market team samen met o.a. de marketing-communicatie specialisten. Daarnaast heb je veel contact met de sales managers, de verschillende adviseursteams, customer service en de productspecialisten. Onze kracht is samenwerken. Solo bereik je mooie dingen, samen met je collega’s nog veel meer.

Met wie werken wij graag samen

Partnerschap vinden we belangrijk daarom werken we met een vaste groep mensen die werkzaam zijn bij o.a.:

Alta
Firm
IM Lounge
Tesink

Wat je krijgt

Een uitdagende functie met de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar een volgende functie binnen onze organisatie of binnen ons moederconcern Saint-Gobain. Een plezierige werksfeer staat bij Gyproc centraal. De primaire en secundaire arbeidsomstandigheden zijn zonder meer goed te noemen. We zijn niet voor niets ook dit jaar weer tot ‘TOP Employer’ benoemd. Deze certificering wordt toegekend aan organisaties die voor hun HR-beleid de hoogste normen toepassen.

Hebben we je interesse gewekt?  

Dan zijn wij benieuwd naar jouw verhaal! 

Stuur je motivatie met CV naar: 
Saint-Gobain Gyproc Nederland
T.a.v. Margret Bronkhorst, kenmerk TS
E-mail: margret.bronkhorst@gyproc.nl