BIM

Nieuw en verholpen

Gyproc BIM plugin v2.0 Revit (releasedatum 26 maart 2024)

Nieuwe functionaliteiten

• NL/SfB-, Stabu 2 systematiek en IFC klasse parameter toegevoegd. Dit vereenvoudigt de uitwisseling van informatie tussen verschillende partijen en systemen. Je kunt zelf bepalen hoe je dit indeelt in jouw BIM-tekening.
  • Extra controlefunctie op de eisen van het gewenste systeem. In de plug-in staan extra instance parameters op brandwerendheid, luchtgeluidsisolatie, gewicht, lengte en maximale wandhoogte bij brand.
  • De mogelijkheid om systeemnamen aan te passen naar eigen naamgeving binnen het project. Hierbij behoud je de connectie met de Gyproc database.
  • Knop ‘’bijwerken’’ controleert op (prestatie en structuuropbouw) updates. Zo beschik je altijd over de laatste versie.
  • Directe link naar het Gyproc systeem op de website. Dat scheelt tijd in het zoeken en schrijven van bestekken.
  • Remontabele Gyproc LOOPD® wandsystemen toegevoegd aan de plug-in. Een duurzame keuze maken was nog nooit zo makkelijk.
  • Lambda-waardes toegevoegd. Zo maak je heel eenvoudig een complete berekening.
  • Geen Admin rechten meer nodig tijdens de installatie
  • Installatie is nu samengevoegd voor de verschillende Revit versies; 2022, 2023, 2024
  • Download-knop voor BIM-objecten op de overzicht- en systeempagina van de Gyproc Selector.
  • Diverse technische verbeteringen maken werken met de plug-in nog eenvoudiger.
  • Voorbereiding op koppeling met Saint-Gobain Solutions. Ten behoeve van Gyproc Afbouwpakketten® voor maatwerk op de bouwplaats.

Gyproc Revit BIM plugin 1.1.5

• Foutmelding in Revit 23 is opgelost.

Gyproc Revit BIM plugin 1.1.4

• Nieuw compilatie voor Revit 22 en plug-in is nu ook beschikbaar voor Revit 23.

Gyproc Revit BIM plugin 1.1.2

• Nieuwe locatie van de Gyproc Database. Oudere versies (voor v1.1.2) werken niet meer.

Gyproc Revit BIM plugin 1.1.0

• Duidelijkere melding dat er een systeem succesvol ingeladen is.

Gyproc Revit BIM plugin 1.0.11

• Bij bepaalde computer systemen kwam het voor dat een oud TSL certificaat geinstalleerd was naar een nieuwere. De plugin keek eerst willekeurig naar een certificaat.
    We richten deze nu alleen naar het nieuwe certificaat waardoor de eerste fout uit V1.0.10 echt opgelost moet zijn.

Gyproc Revit BIM plugin 1.0.10

• De melding 'product definitie bestand ongeldig' is verholpen.
SSL kanaal

Gyproc Revit BIM plugin 1.0.9

• Een conflict tussen de Gyproc BIM plug-in en CADS Revit SCIA Engineer Link is opgelost.

Gyproc Revit BIM plugin 1.0.8

• Een conflict tussen de Gyproc BIM plug-in en Dynamo opgelost.

Gyproc Revit BIM plugin 1.0.7

• Downloadknop is naar boven verplaatst. Dit omdat de downloadknop vaak over het hoofd werd gezien.
  • Er zijn nieuwe filters beschikbaar, zodat het eenvoudiger wordt om een wand of plafond systeem te vinden.

Gyproc Revit BIM plugin 1.0.6

• Bug - Bij het klikken op 'zoeken' crashte Revit 2020. Dit is nu verholpen.

Gyproc Revit BIM plugin 1.0.5

• Bug - Tijdens het installeren van de plug-in voor Revit 2019 werd Land en Taal niet gekozen, waardoor er geen verbinding kon ontstaan met de Gyproc database. Dit is nu verholpen.

Gyproc Revit BIM plugin 1.0.4

• Nieuw- Installer voor Revit 2020
  • Nieuw - Een bevestiging bij succesvol inladen van een Gyproc systeem