Gyproc Wandenboek vernieuwd

Het Gyproc Wandenboek is opgesteld voor iedereen die professioneel wil werken met Gyproc wandsystemen en producten. In dit boek vindt u meer informatie over de vele uitvoeringsvoorbeelden en praktische tips voor een goed eindresultaat.

Vraag de nieuwste editie nu gratis aan.

Wandenboek aanvragen >

Alle andere Gyproc inbraakwerende wandsystemen met inbraakwerendheidsklasse WK2 en WK3 zijn ongewijzigd. Het grote voordeel van deze wanden, opgebouwd met GypFrame profielen en een beplating van HABITO®, is dat de inbraakwerendheid wordt geleverd door de wand zelf. Hierdoor geldt voor de meeste Gyproc inbraakwerende wanden (WK2 en WK3) dat extra voorzieningen niet nodig zijn.

Schroeflengte en -afstand voor Gyproc® Inbraakwerende wanden toegevoegd

In de vierde editie van het Gyproc Wandenboek is ook de gewenste schroefafstand en schroeflengte per plaatlaag voor Gyproc Inbraakwerende wanden beschreven.

Gyproc wandsystemen

Gyproc wandsystemen onderscheiden zich door bijzondere prestaties op het gebied van geluidsisolatie, brandwerendheid, stootvastheid en warmte-isolatie. Dankzij de flexibele wandeigenschappen hebben de Gyproc wandsystemen een breed toepassingsgebied.

Alle wandsystemen uit het Gyproc Wandenboek zijn onderbouwd door middel van rapporten en vallen onder onze garantie GyprocGarant. Deze levenslange garantie waarborgt de hoge betrouwbaarheid van de systeemprestaties en technische ondersteuning. GyprocGarant is een zekerheid voor alle betrokkenen in het bouwproces!

In het Gyproc Wandenboek vindt u vele verwerkingsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen en heldere beschrijvingen hoe u met Gyproc wandsystemen voor praktisch elke situatie een oplossing kunt realiseren.

Wandenboek aanvragen >