Gyproc Wandenboek vernieuwd

Het Gyproc Wandenboek is opgesteld voor iedereen die professioneel wil werken met Gyproc wandsystemen en producten. In dit boek vindt u meer informatie over de vele uitvoeringsvoorbeelden en praktische tips voor een goed eindresultaat.

Vraag de nieuwste editie nu gratis aan.

Wandenboek aanvragen >

Gyproc® Inbraakwerende wanden toegevoegd

Nieuw in de derde editie van het Gyproc Wandenboek zijn Gyproc Inbraakwerende wanden. Speciaal voor de toepassing van inbraakwerende wanden heeft Gyproc de Gyproc HABITO® inbraakwerende wandsystemen ontwikkeld. Het wandsysteem bestaat uit een skelet van GypFrame profielen en een beplating van HABITO®. Het grote voordeel van de HABITO® inbraakwerende wandsystemen is dat de inbraakwerendheid wordt geleverd door de wand zelf. Hierdoor geldt voor de meeste Gyproc inbraakwerende wanden (WK2 en WK3) dat extra voorzieningen, zoals staalplaten, niet nodig zijn.

Gyproc® SoundBloc Wandsystemen met GypFrame profielen

Alle Gyproc SoundBloc wandsystemen adviseren we vanaf heden te realiseren met de vertrouwde GypFrame profielen. De huidige Gyproc dB gipskartonplaten hebben een hogere massa dan voorheen, hierdoor is het gebruiken van akoestische profielen niet meer nodig om de geluidsisolatie van de systemen te halen. De AcouStud profielen zijn niet meer verkrijgbaar. De wandsystemen worden opgebouwd volgens de bekende Gyproc verwerkingsvoorschriften.

Gyproc® Cable Stud uit het Wandenboek

Vanaf 2021 zijn Gyproc Cable Stud profielen geen onderdeel meer van het reguliere Gyproc assortiment.

Gyproc wandsystemen

Gyproc wandsystemen onderscheiden zich door bijzondere prestaties op het gebied van geluidsisolatie, brandwerendheid, stootvastheid en warmte-isolatie. Dankzij de flexibele wandeigenschappen hebben de Gyproc wandsystemen een breed toepassingsgebied.

Alle wandsystemen uit het Gyproc Wandenboek zijn onderbouwd door middel van rapporten en vallen onder onze garantie GyprocGarant. Deze levenslange garantie waarborgt de hoge betrouwbaarheid van de systeemprestaties en technische ondersteuning. GyprocGarant is een zekerheid voor alle betrokkenen in het bouwproces!

In het Gyproc Wandenboek vindt u vele verwerkingsvoorbeelden, duidelijke detailtekeningen en heldere beschrijvingen hoe u met Gyproc wandsystemen voor praktisch elke situatie een oplossing kunt realiseren.

Wandenboek aanvragen >