Hero Image
Afbeelding
Gyproc Supreme
@ minuten min

Gips wacht niet op je, Gyproc Supreme wel!

Hoe ontspannen werk jij wanneer je ruim een halve dag over een spuitgang kan doen? De stukadoors die met Gyproc Supreme werken weten het inmiddels. Sinds de gipspleister afgelopen maand op de markt verscheen is er ‘s ochtends weer tijd voor een kop koffie. Eén stukadoor kan in zijn eentje zelfs ruim vijftig vierkante meter pleisteren, omdat hij ruim vijf uur de tijd heeft voor de verwerking.

“Gyproc Supreme is een innovatie waar de markt om vroeg”, zegt Roy van de Baan, solution specialist bij Gyproc Nederland. “Stuccen is zwaar, maar het is de tijdsdruk die voor stress zorgt. Een collega die niet komt opdagen, een planning die uitloopt en ondertussen wordt de gipspleister harder en harder.”

 

Gyproc Supreme zorgt dat stukadoors dezelfde kwaliteit kunnen leveren, maar daar ruim de tijd voor hebben. “De machinale gipspleister bindt geleidelijk af, in 5 uur en blijft een gelijkmatige structuur houden. Dat is echt vernieuwend! Andere pleisters zijn na 3 á 4 uur hard. Dan is het toch nog flink doorwerken tijdens de spuitgang. Kun je anderhalf uur tijdswinst boeken, dan werkt dat veel prettiger.” Niet alleen omdat je meer meters kunt maken, ook omdat de machine minder vaak schoongemaakt hoeft te worden. Gyproc Supreme maakt die beloften waar, zeggen de stukadoorsbedrijven.

 

Een lange wand of groot plafond in één spuitgang en het is tijd voor de lunch. “We gunnen iedereen zo’n relaxte werkdag! Voor meer informatie kijk op www.gyproc.nl/supreme

geplaatst op: 10.11.2023 - bijgewerkt op: 15.11.2023