Gyproc Regips A Minder nieuw door meer hergebruik

Gyproc Regips A Minder nieuw door meer hergebruik

Als u anno 2021 meer gebruik wilt maken van gerecyclede producten, zet u met Gyproc Regips A een stap in de goede richting. Deze gipskartonplaten bestaan gegarandeerd voor 30% uit gerecycled gipsmateriaal.

Gyproc Regips A

Eigenlijk zijn deze gipskartonplaten dus niet zo nieuw. Met 30% gerecycled gipsmateriaal en 100% gerecycled karton bestaan ze voor een groot deel uit teruggewonnen grondstoffen. Dat betekent dat we samen de cirkel rond kunnen maken en streven naar een circulaire bouwwereld; er worden minder primaire grondstoffen gebruikt, omdat het gewonnen gipsmateriaal hergebruikt wordt.

‘Gyproc Regips A is een ideaal product om circulair te bouwen.’

Samen maken we de cirkel rond

Gips is een oneindig recyclebaar product. Als het wordt teruggewonnen door bouwafval op de juiste manier te scheiden, kan het zonder verlies van kwaliteit hergebruikt worden. Wij werken nauw samen met onze partner en specialist in het recycleren van gipsafval; New West Gypsum Recyculing. Het bedrijf is gevestigd pal naast onze fabriek in Kallo. Gerecycled gips is dus beschikbaar én dichtbij.
 

Gyproc gaat een stap verder

Het merendeel van de Gyproc gipsplaten bevat al 15% gerecycled gips, waar de Nationale Milieu Database rekent met 5% gerecyclede gipscontent als het aankomt op gisplaten. Gyproc Regips A, met 30% gerecycled gipsmateriaal is daarom zeer uniek en milieuvriendelijk. 
 

Gyproc Regips A in uw project

U vindt voor uw project eenvoudig de juiste Gyproc Regips A wand met de Gyproc Selector. Wilt u meer informatie, projectgericht advies, bestekteksten of BIM objecten? Neem dan contact op met uw Gyproc adviseur of de Gyproc Helpdesk. Wij helpen u graag verder.
 

Specialisten in afbouw en verwerking

Gyproc Professionals vormen een netwerk van vooraanstaande afbouwbedrijven, die gespecialiseerd zijn in de verwerking van Gyproc lichtgewicht afbouwsystemen, zoals Gyproc Regips A wanden en plafonds. Bent u op zoek naar een partij waar u mee kunt samenwerken? Bekijk dan het overzicht. 

Overzicht Gyproc Professionals