Hero Image
Afbeelding
Ontwikkeling van een Gyproc Gipspleister
Gips
2 minutes min

De ontwikkeling van een Gyproc gipspleister

Al onze stukadoorgipsen worden ontwikkeld in samenwerking met stukadoors uit de praktijk. Door middel van een intensieve productontwikkeling met aandacht voor kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid brengen wij nieuwe stukadoorsgipsen op de markt. Elke stap van het productieproces wordt onderworpen aan zeer strenge kwaliteitscontroles. Op die manier garandeert Gyproc Nederland dat haar producten en systemen voldoen aan alle gestelde eisen vanuit de markt.

Ontwikkeling van een Gyproc Gipspleister

 

De uitdaging
Het probleem

Het ontwikkelen van een stukadoorsgips die een bepaalde uitdaging oplost voor jou als stukadoor.

De uitdaging

Gyproc Nederland is op zoek naar een stukadoorsgips die onder alle omstandigheden doet wat een stukadoor verwacht. Een gips die licht werkt, niet rult, lekker afrijt, mooi mest en prachtig pleistert!

Het lab in

Productontwikkeling met veel tussentijdse tests en bijschaven waar nodig. Dit betekent vele malen op en neer reizen naar de fabriek in Frankrijk om tot het beste resultaat te komen.

Testen

Samen met kritische stukadoors de gips testen en beoordelen. Aanhoren wat goed is en wat er niet aan deugt. Net zo lang tot de nieuwe gips positief beoordeeld wordt.

Grootschalige productie

Dit is de spannendste tijd! Hoe verwerkt de gips na een grootschalige fabriekscharge? Soms zijn de eerste grote charges tegenvallend in verwachting. Dit vereist weer veel tests samen met stukadoors.

Reacties uit de markt

De gips door een grotere groep stukadoors laten beoordelen geeft vaak hele andere reacties. Het kan zijn dat de positieve testers negatief zijn. En andersom. We blijven testen.

Een nieuw hulpje voor jou als stukadoor

De markt kennis laten maken met de nieuwe stukadoorsgips van Gyproc Nederland. Een stukadoorsgips die onder alle omstandigheden doet wat de stukadoor verwacht.