Hero Image
Afbeelding
Inspectieluiken
Producten
2 minutes min

Inspectieluiken: maak technische installaties en leidingen altijd bereikbaar

Technische installaties en leidingen werken we het liefst zo goed mogelijk weg achter wand- en plafondsystemen. Maar het kan zomaar zijn dat er onderhoud gepleegd moet worden of dat er iets niet goed functioneert. In dat geval bieden inspectieluiken uitkomst om installaties en leidingen te allen tijde bereikbaar te maken.

Inspectieluiken kunnen vrijwel onzichtbaar worden ingebouwd waarbij installaties en leidingen bereikbaar blijven, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van de geplaatste wand- en plafondsystemen. Of het nu gaat om wanden, schachtwanden of plafonds, standaard of brandwerend, enkele- of dubbele beplating, voor elk systeem en/of toepassing bestaat er een geschikt inspectieluik.

 

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om technische installaties en leidingen bereikbaar te houden zonder in te leveren op de kwaliteit van uw strakke wanden en plafonds? Bekijk dan het Gyproc assortiment ProLock inspectieluiken.

Gyproc ProLock inspectieluiken

Met ProLock biedt Gyproc een compleet assortiment inspectieluiken aan, geschikt voor alle omstandigheden. De inspectieluiken zijn opgebouwd uit een metalen buiten- en binnenframe. Voor standaardtoepassingen zijn de frames uitgevoerd in geanodiseerd aluminium met een dikte van 2 mm en voor brandwerende toepassingen in gegalvaniseerd staal met een dikte van 1,5 mm. Scharnieren en sloten maken het mogelijk om met ProLock inspectieluiken de achterliggende installaties en leidingen op een eenvoudige manier, vrij of gecontroleerd (met sleutel) te bereiken. De prestaties van de brandwerende Gyproc ProLock inspectieluiken zijn door gerenommeerde laboratoria getest en onderbouwd.

 

Voordelen van Gyproc inspectieluiken:

 

  • Voor elke toepassing altijd een inspectieluik voorhanden.
  • Zeer stabiel frame en solide sluitingen (met sleutel).
  • Ruime keuze in standaard afmetingen.
  • Veel maatwerkoplossingen mogelijk, geschikt voor elk project.
  • Alle brandwerende inspectieluiken zijn onderbouwd door rapporten van gerenommeerde laboratoria.