Hero Image
Afbeelding
Column Peter Post
Column van Peter Post
Stuccie nieuws
@ minuten min

De President

Eigenlijk stelt dat hele stukadoren niks voor. Het is een fluitje van een cent (zeker met de gipsen van Gyproc, inkoppertje!). Een beetje met gips pielen tegen een wandje of plafond, dat kan toch bijna iedereen. Waarom zeg ik dat nou weer zullen jullie je afvragen?

Nu inmiddels weer thuis met goede afloop. Zoon zag mij en zei: ’je beweegt nu net zo vlot als president Biden pap’. Ja, het is een lieve jongen.

 

Nou over president gesproken, we hebben een nieuwe JointFiller ontwikkeld. Niet dat deze ook zo traag is (90 min. verwerkingstijd), maar het is wel de grote baas onder de JointFillers. Het hoogvullende vermogen is weergaloos van deze JointFiller Max. Eén keer vullen, na droging volledig overtrekken en je hebt een Klasse A afwerking. Gaat weer tijd schelen dus en tijd is geld. Verder hebben we ook de ProSkim Fine verbeterd. Deze mest nu aanmerkelijk lichter en heeft een beter vullend vermogen

 

Schroom niet om contact op te nemen met ons als je interesse hebt in de Max, de Fine of misschien een ander product

 

Ik hou mij nog even gedeisd, maar de collega’s staan natuurlijk altijd klaar.

 

Groet Peter.

Over Peter Post

Peter Post is een ouwe rot in het vak. Na 26 jaar zelf als stukadoor gewerkt te hebben, is hij sinds september 2005 het gezicht van Gyproc als technisch adviseur. Aan iedereen die maar horen wilt geeft hij demo's over het gebruik van Gyproc gipsen. Op de spaarzame momenten dat hij zijn rei neerlegt, rijdt hij graag rond in zijn oude Citroëns, waaronder een Citroën DS21 uit 1968. Als onze eigen Gyproc gipsen filosoof zal Peter regelmatig zijn mening en visie geven over zijn ervaringen in de stukadoorswereld.

geplaatst op: 07.12.2022 - bijgewerkt op: 09.12.2022