Hero Image
Afbeelding
VT wonen banner
Algemeen
Evenementen
@ minuten min

Gyproc, Isover en Weber aanwezig op de VT Wonen & Design beurs

De grootste en meest complete woonbeurs van Nederland: de VT Wonen & Design beurs opent van 3 t/m 8 oktober 2023 voor de dertigste keer haar deuren in de Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. En wij zijn erbij!

Onder de Saint-Gobain paraplu staan wij met de merken Gyproc, Isover en Weber op de beurs. Wil jij een extreem robuuste wand bouwen? Zelf je zolder isoleren? Of wil jij een gietvloer in jou woning? Dan hebben we voor jou de ideale oplossing. Bezoek ons op onze stand 3.200/3.210 in het Huis en Energie district en wij vertellen je meer over hoe jij dit zelf kan doen! Beter nog we laten je zien hoe je dit moet doen.

Kaartjes kopen

Wil jij weten wat de nieuwste woontrends zijn, handige tips voor je verbouwing of inspiratie op doen? Schaf dan snel jouw tickets aan via deze link en voer de kortingscode SAINTGOBAIN23 in voor 10 euro korting!

Over de VT Wonen & Design beurs

De VT Wonen & Design beurs 2023 met maar liefst 25.000 m2 biedt de nodige woon en design inspiratie aan. Nieuw dit jaar is dat de beurs Huis & Energie onderdeel van de VT Wonen & Design beurs is. Op de meest complete woonbeurs vind je daarom maar liefst 90 tot 100 extra bedrijven die je hier alles over vertellen en meer laten zien over duurzame woonoplossingen, van isoleren tot duurzaam verwarmen en energie besparen. 

geplaatst op: 14.09.2023 - bijgewerkt op: 19.09.2023