Hero Image
Afbeelding
Gyproc Supreme
Gips
@ minuten min

Gyproc Nederland introduceert Gyproc Supreme

Grote vlakken in je uppie pakken!

Gyproc Nederland introduceert Gyproc Supreme. Grote vlakken in je uppie pakken! Een machinale gipspleister met een extra lange verwerkingstijd, zo’n 5 uur. Die lange wand of groot plafond (meer dan 50 m2) werk je nu gemakkelijk in je uppie af.

Gyproc Supreme is uniek door zijn extra lange verwerkingstijd. Daarnaast heeft de gipspleister een zeer geleidelijke afbinding. De stukadoorsgips is te gebruiken op alle traditionele ondergronden, evenals beton, cellenbeton, gipsblokken en gipsplaten. De mengverhouding is 18 liter water op 1 zak gips van 25 kg en de gipspleister is aan te brengen vanaf 5 mm.

Ontwikkeling samen met stukadoors

De nieuwe Gyproc Supreme is met stukadoors uit de praktijk geheel nieuw ontwikkeld. Door samen met kritische stukadoors de gipspleister te testen en te beoordelen tijdens de productontwikkeling, is Gyproc in staat geweest om de perfecte stukadoorsgips te ontwikkelen.

Enthousiast gebruikers

Verschillende stukadoors probeerden de nieuwe stukadoorsgips al uit en de eerste reacties zijn zeer positief. Hieronder een kleine greep van de eerste reacties van stukadoors die Gyproc Supreme hebben getest:

Door Supreme ervaar ik geen tijdsdruk meer, hierdoor heb ik ruimte om mijn dag lichter en efficiënter in te delen.

Super spul, niks meer aan doen!

Een spuitgang en dan ‘s-middags nog mooi wat tijd over voor kleine werkzaamheden.

Supreme zorgt ervoor dat ik meer op mijn gemak kan werken. Eindelijk tijd voor de lunch.

Samen een stuccie proberen?

De Gyproc adviseurs komen graag langs om samen met stukadoors wat meters te maken op een project. Zo kunnen stukadoors Gyproc Supreme zelf uitproberen. Vraag hier een demo aan voor Gyproc Supreme.

Verkrijgbaarheid

Gyproc Supreme is verkrijgbaar bij de specialistische vakhandel en bouwmaterialenhandelaren door heel Nederland.


Klik hier voor meer informatie over Gyproc Supreme. 

geplaatst op: 08.09.2023 - bijgewerkt op: 11.09.2023