Hero Image
Afbeelding
Avé stucadoors & afbouw
Producten
Stuccie nieuws
@ minuten min

Meer rust met Gyproc Supreme

Johannes Avé van Avé stucadoors & afbouw werkt al 18 jaar met Gyproc gipspleisters en Gyproc’s laatste innovatie, Gyproc Supreme, is een schot in de roos voor deze gepassioneerde stukadoor.

“3 á 4 jaar geleden opperde ik al het idee bij Peter (technisch adviseur Gyproc). Kan er een pleister ontwikkeld worden met een langere verwerkingstijd? Want wat we normaal in twee spuitgangen deden, kunnen we nu met Gyproc Supreme in één spuitgang doen. En dat geeft meer rust.” Johannes ervaarde zelf de tweede spuitgang als zwaar en niet leuk. Hij legt uit: “Je piekt fysiek al tijdens zo’n eerste spuitgang en dan moet je er nog één doen.” Gyproc Supreme geeft niet alleen meer rust door de lange verwerkingstijd, maar is ook fysiek minder belastend voor hem en zijn medewerkers. En dat is belangrijk!  

Waarom werken met Gyproc?

"Sinds Johannes is begonnen met stukadoren werkt hij al met Gyproc pleisters. “Toen ik net begon gebruikte ik bij mijn werkgever een ander merk gipspleister. Voor klusjes daarbuiten pakte ik altijd Gyproc gipspleisters, omdat ik dat lekkerder vond werken. Vanaf het moment dat ik mijn eigen bedrijf starten, heb ik altijd met Gyproc gipspleisters gewerkt.”, zegt Johannes. Alex, stukadoor bij Avé, is ook enthousiast over Gyproc gipspleisters en zegt: ”De standvastigheid en hardheid van het gips is super. Met andere merken moest ik nog wel is handelingen over doen, dat hoeft niet met Gyproc. Ik werk lichter en ben sneller klaar. Bijkomend voordeel is dat de Gyproc gipspleisters een geleidelijke afbinding hebben.

Over Avé stucadoors & afbouw

Avé stucadoors & afbouw uit Waddinxveen richt zich voornamelijk op renovatieprojecten in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en de Bollenstreek. De laatste jaren zijn de materialen en de eisen aan stukadoorswerken snel veranderd! Hier zijn zij in meegegaan zodat ze iedere keer weer opnieuw de beste materialen kunnen toepassen op de werkzaamheden. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het stukadoren van buitengevels en het aanbrengen van buitengevelisolatie. Meer weten over Avé stucadoors & afbouw? Bekijk hun website.

avestucadoors.nl

geplaatst op: 05.04.2022 - bijgewerkt op: 21.09.2023