Hero Image
Afbeelding
Column Peter Post
Column van Peter Post
Stuccie nieuws
@ minuten min

Nachtkastjes gips

Het knietje doet het weer top. Nog bedankt voor alle bloemen en beterschap wensen. Altijd leuk om te weten dat er aan je gedacht wordt. Ook heerlijk om weer aan de slag te kunnen. En vooral om dat het gelijk lekker druk was, in het begin van het jaar. De Royal wordt zeer goed ontvangen en de waardering voor de rest van de pleisters groeit gestaag door.

Het was toch even afwachten wat het nieuwe jaar zou gaan doen zonder Ad en Ger, de twee iconen die met welverdiend pensioen waren gegaan. Maar ze waren de deur nog niet uit of de verkoop explodeerde. Zouden zij dan toch al die tijd de rem op de.....? Nee geintje natuurlijk. Het is gewoon goed druk in de bouw en dat merkten wij ook.

 

Echter sinds het virus in Nederland is, staat de telefoon bij de binnendienst zeker roodgloeiend. De, toch echt wel, grote buffer voorraad bij de fabriek verdween als sneeuw voor de zon. Er werd gigantisch gehamsterd door de stukadoors in Nederland en België.

 

Ja, hier viel echt niet tegen op te branden. Tel daar ook bij op, veel uitval van personeel in de fabriek door ziekte en minder transportmogelijkheid, dan wordt een zakje gips ineens een collector’s item. Iets om op het nachtkastje te koesteren. En dat is natuurlijk vreemd voor iets wat al jaren vertrouwd in een loods massaal aanwezig is. Er was na een goede uitleg van de oorzaak toch gelukkig veel begrip van jullie kant. Bedankt hiervoor nog.

 

Het gaat nu gelukkig, na een paar spannende weken, weer de goede kant op met de voorraad! Dan kan het zakje ook weer van het kastje af. Was het geen vreemd gezicht?

 

Groet,

 

Peter

Over Peter Post

Peter Post is een ouwe rot in het vak. Na 26 jaar zelf als stukadoor gewerkt te hebben, is hij sinds september 2005 het gezicht van Gyproc als technisch adviseur. Aan iedereen die maar horen wilt geeft hij demo's over het gebruik van Gyproc gipsen. Op de spaarzame momenten dat hij zijn rei neerlegt, rijdt hij graag rond in zijn oude Citroëns, waaronder een Citroën DS21 uit 1968. Als onze eigen Gyproc gipsen filosoof zal Peter regelmatig zijn mening en visie geven over zijn ervaringen in de stukadoorswereld.

geplaatst op: 09.12.2022 - bijgewerkt op: 09.12.2022