Nieuw! Gyproc ProSkim dunpleisters

Gyproc heeft haar aanbod uitgebreid met een volledig assortiment dunpleisters. De Gyproc ProSkim dunpleisters zijn in samenwerking met verwerkers ontwikkeld. Het resultaat is een gipsgebonden reparatiepleister die zonder toevoegingen tot nul gesmeerd kan worden en niet verbrand.

De ProSkim dunpleisters bestaan uit 1 gebruiksklare dunpleister voor handmatige verwerking en 3 dunpleisters voor airless verwerking. De verspuitbare dunpleisters bestaan uit een extra witte allround dunpleister, een dunpleister die een extra glad resultaat geeft en een extra vullende dunpleister geschikt voor beton ondergronden.

Met de ProSkim dunpleisters ben je uitgerust met een volledig assortiment dunpleisters, geschikt voor op elke ondergrond en passend bij jouw verwerkingsmethode. Ze zijn lang verwerkbaar waardoor je meer meters wand kunt bestrijken en meer controle hebt over de producten. De ProSkim dunpleisters zijn perfect op elkaar afgestemd, zo ben je verzekerd van een goede werking en hechting!

Probeer de Gyproc ProSkim dunpleisters uit!
Informeer bij jouw Gyproc dealer of neem contact op met jouw Gyproc adviseur voor een training!

Werken aan de wensen van morgen

Meer over Saint-Gobain Gyproc Nederland

De wereld om ons heen verandert constant en daarmee ook ons woon-, werk-, en leefomgeving. Eisen worden hoger en inrichting verandert. Samen bouwen we aan levensloopbestendige binnenruimtes met lichtgewicht systemen en afbouwconcepten.

Lees verder