Hero Image
Afbeelding
Avé stucadoors & afbouw hero
Producten
Stuccie nieuws
@ minuten min

Sneller werken en minder wachten

“Hoewel het verwerkingsproces even wennen was, zou ik niet meer anders willen”, zegt Ramon van Gerritsen Stucadoors.

9 jaar actief

Gerritsen Stucadoors is een traditioneel stukadoorsbedrijf die werkt in de omgeving van Brummen. Ramon heeft het bedrijf 9 jaar geleden opgericht, na 4 jaar ervaring op gedaan te hebben bij een ander stukadoorsbedrijf. Hij werkt ruim 5 jaar met de pleisters van Gyproc, waarvan de afgelopen 2 jaar met Gyproc Royal.

Waarom werkt Gerritsen Stucadoors graag met de pleisters van Gyproc? “We werken graag met natuur producten, dus Gyproc was een logische keus”, zegt Ramon. Voor de Gyproc pleisters wordt er gebruik gemaakt van de meest duurzame gipssoorten. Daarnaast zijn deze gipssoorten eeuwig recyclebaar zonder verlies van kwaliteit en niet schadelijk voor de gezondheid. Een duurzaam product met vele voordelen.

 

 

 

Je werk in 1 dag afronden

 

Gyproc Royal verwerken

 

 

Na een aantal jaren met diverse producten van Gyproc te hebben gewerkt, is Ramon 2 jaar geleden overgestapt op Gyproc Royal. Gyproc Royal is een zeer licht te verwerken stukadoorsgips en wordt handmatig aangebracht. Je kan de gips ook machinaal verwerken. “Je kan je werk in één dag afronden. Het is sneller werken en minder wachten”, zegt Ramon. Gerritsen Stucadoors brengt Royal zowel handmatig als machinaal aan, ligt aan de type en grote van de klus. “Royal werkt gewoon goed”, zegt Ramon.

Erkend leerbedrijf voor stukadoors

Gerritsen Stucadoors richt zich voornamelijk op renovatieprojecten in de omgeving en zijn gespecialiseerd in schuurwerk, pleisterwerk, sierpleisterwerk, lijsten, ornamenten en plinten. Daarnaast leidt het bedrijf al ruim 7 jaar leerling stukadoors op en is het een erkend leerbedrijf. Meer informatie vind je op hun website.

gerritsenstucadoors.nl

geplaatst op: 05.04.2022 - bijgewerkt op: 03.02.2023